Motorola Razr 2022: Kraftfuldt foldbar mobil – se pris

Motorola Razr model 2022 er lanceret med bedre skærm og endelig med en premium-processor. Se funktioner og pris på den nye foldebare mobil.

Motorola Razr 2022: Kraftfuldt foldbar mobil – se pris

Motorola har endelig lanceret Moto Razr 2022 og den lever op til forventningerne. Den nye foldbare telefon beholder det karakteristiske clamshell-design og kommer med en forbedret skærm, dobbelte kameraer og et flagskibschipsæt.

Bedre skærm

Skærmens diagonal er 6,7″, hvilket er det samme som forgængeren, men der stopper lighederne. Det nye OLED-panel har et bedre hængsel, der bøjer sig i pæreform for at lukke helt, når det er foldet sammen.

Skærmen understøtter også HDR10+ og kommer med 144 Hz opdateringsfrekvens. Den eksterne OLED-skærm er på 2,7″.

Hovedkameraet er på 50 megapixel med 1/1,55″ sensor og OIS identisk med det, der bruges på Edge 30 Pro og S30 Pro. Det sekundære kamera er et 13 megapixel ultravidvinkelkamera med 121 graders FOV.

Se også: Priser på Motorola telefoner

Endelig med premium-processor: Snapdragon 8+ Gen 1

De to tidligere Moto Razr-telefoner havde Snapdragon 7xx-serie chipsæt, men endelig kommer Moto Razr 2022 med et flagskib Snapdragon 8+ Gen 1. Det er dejligt, da man så får masser af power til at udnytte muligheder med skærmen.

Andre specifikationer omfatter understøttelse af RAW-optagelse, MyUI 4.0-grænseflade, der har redesignet nogle apps til også at fungere på den ydre skærm. Der er dobbelte højttalere med Dolby Atmos-understøttelse og ordentlig DC-dæmpning.

Se også: De bedste foldbare telefoner

Pris og tilgængelighed

Moto Razr 2022 er allerede tilgængelig til forudbestilling på selskabets kinesiske hjemmeside i kun én farve – sort.

Prisen starter fra cirka 8.000 kroner. Vi ved ikke om og hvornår Motorola vil bringe den til udlandet, her i blandt også Danmark.