OnePlus 10 Pro dukket op hos forhandlere

Stor kinesisk onlineforhandler oplyser nu, at OnePlus 10 Pro kan forhåndsbestilles fra den 4. januar - dermed er en lancering meget tæt på.

OnePlus 10 Pro dukket op hos forhandlere

Det er blevet bekræftet, at OnePlus 10 Pro skal lanceres i januar 2022, og det er allerede muligt at reservere den. Reservationsmuligheden er egentlig blot til for at lade køberne vide, hvornår telefonen er på markedet.

OnePlus 10 Pro forhåndsbestilling

En produktside på JD.com hævder, at forhåndsbestillingen begynder 4. januar, og det kan meget vel også være lanceringsdatoen i Kina.

De fleste smartphoneproducenter åbner for forhåndsbestillinger, når enhederne lanceres, men OnePlus gør ikke nødvendigvis som alle andre, blandt andet fordi de er populære på andre markeder end blot hjemme i Kina.

Historisk set har OnePlus lanceret sine første halvårsnyheder mellem marts og maj, og noget lignende kan ske med 10-serien, så OnePlus 10 og OnePlus 10 Pro kommer ud i butikkerne i Kina i januar, mens den globale lancering bliver til foråret.

Se også: Test af OnePlus telefoner

Snapdragon 8 Gen 1

Det vil ikke være overraskende, hvis de kommer en enkel teaser den 4. januar med nogle af telefonens hovedfunktioner, såsom Snapdragon 8 Gen 1-chippen og vi forventer naturligvis også, at OnePlus fortsætter samarbejde med Hasselblad på kamerafronten.

Ind til videre er det småt med afsløringer om 10 Pro og rigtige billeder har vi ikke fået endnu. Der er dukket bud op på, hvordan telefonen kan se ud og stemmer de, får vi en mobil der lidt ligner Galaxy S21-serien.

Se også: Priser på OnePlus 9 Pro

 

Seneste nyt om emnet

Sagen er slet ikke slut. Redaktionen har fulgt op på artiklen. Steen Jørgensen gik videre med historien. 16/12/2021 publicerede vi artiklen OnePlus Buds Z2 – premiumheadset til budgetpris – Artiklen finder du her. Og der er sket meget siden. Klik her for at læse seneste nyt om temaet..