OnePlus Nord N20 kommer til Europa i februar

Kommer OnePlus N20? Det siger rygter at den gør og til prisen ligner den en rigtig god telefon. Se her, om den skal være dit næste køb.

OnePlus Nord N20 kommer til Europa i februar

De kommende måneder bliver travle for OnePlus, hvilket er en god ting for fans og kunder af mærkets eget økosystem. For eksempel har vi lige hørt, at OnePlus 10 Pro kommer til Danmark til marts. Derudover kan vi forvente nye høretelefoner og måske også en opfølger til OnePlus Watch. I følge nyeste rygter kommer Nord N20 til Europa med Snapdragon 695-chipsæt med 5G-forbindelse.

Billig mobil fra OnePlus 

Nord N20 vil være opfølgeren til den billige Nord N10, der kom i efteråret 2020. Prisen var lav på den model, vejledende pris på 2.499 kroner og N20 ventes også at ligge på det niveau. Funktioner og specifikationer er naturligvis også derefter, men uden at det bliver en katastrofe. Faktisk har vi en ganske fornuftig mobil i vente.

Får den Android 12 og ColorOS fra start?

Vi kan forvente en skærm på 6,4 tommer med fuld HD-opløsning. Processoren bliver formentlig som sagt Snapdragon 695 5G og den vil have 6 GB RAM. Det vil være en fin løsning for langt de fleste.

Rygterne siger, den kommer med Android 11 fra start, men det håber vi ikke. Den skulle gerne få Android 12 og OxygenOS 12, nu den kommer til februar. Nyeste rygter sig dog, at OnePlus kommer med en bred Android 12-udrulning til april, hvor ColorOS, som vi kender fra Oppos telefoner, vil være med.

N20 skulle komme i en variant, når det gælder hukommelse, nemlig 128 GB. Og der er plads til hukommelseskort.

Se også: Test af OnePlus N10

Kamera og batteri

Kameraet består af tre optikker: Et på 48, et på 8 og et på 2 megapixel. Den menes at få fasedetektion autofokus og HDR, men ellers er det sparsomt med kameraherligheder i telefonen.

Batteristørrelse er der ikke meget nyt om, men vi gætter på 4.500 mAh, nu N10 kom med 4.300 mAh. Vi regner med, at den også understøtter 30W opladning med kabel lige som forgængeren.

Se også: Pris på OnePlus Nord N10

Mere til nyheden

Siden vi bragte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. Steen Jørgensen fulgte op på historien. 20/1/2022 pustede redaktionen nyt liv til historien med sagen; OnePlus 10 Pro klar i Danmark til martsKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Få også seneste nyt om sagen her..