Priser på Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra lækket

Xiaomi 14-serien bliver lanceret senere på måneden. Nu er der dukket europæiske priser op. Se mulige danske priser på Xiaomi 14 og 14 Ultra her.

Priser på Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra lækket

Når Xiaomi inden længe løfter sløret for Xiaomi 14-serien i Europa, bliver det, som vi skrev om tidligere på ugen, uden flagskibet 14 Pro, som ellers er lanceret i Kina. I stedet kommer den endnu vildere Xiaomi 14 Ultra sammen med standardudgaven Xiaomi 14.

Nu er der dukket europæiske priser op på de to kommende topmodeller fra Xiaomi.

Læs også: Xiaomi introducerer flagskibet 14 Ultra 25. februar

Priserne på den nye Xiaomi 14-serie

Det er mediet Dealabs, som bringer en oversigt over de europæiske priser. Det fremgår af oversigten, at basismodellen Xiaomi 14 vil koste fra 1.099 euro. Til sammenligning fik forgængeren en pris på 999 euro eller 7.999 kroner, så vi forventer en pris på Xiaomi 14 på 8.799 kroner.

Topmodellen Xiaomi 14 Ultra vil koste fra 1.499 euro. Vi forventer en dansk pris på cirka 11.499 kroner, idet sidste års Xiaomi 13 Pro kostede 1.299 euro og fik en dansk pris på 9.999 kroner.

Det er interessant, at Pro-modellen ikke fremgår af listen. Vi havde ellers fornøjelsen af Xiaomi 13 Pro i Danmark, en telefon, som vi også har testet her på mobilsiden.

Billeder af Xiaomi 14 Ultra lækket

Selvom Xiaomi 14-serien blev lanceret i Kina i oktober sidste år, var der én model, der manglede – nemlig Xiaomi 14 Ultra: den helt dyre model fra Xiaomi.

Det er blandt andet X-brugeren @MysteryLupin, som kan fremvise billeder af den kommende Xiaomi 14 Ultra.

Billederne afslører et læderlignende design på bagsiden, som i øvrigt fyldes godt op af et kæmpe kameramodul, som også ser ud til at stikke et godt stykke ud fra telefonens overflade.

På invitationen til Xiaomis kommende globale event den x. februar ses der flere ringe, der antyder, at Xiaomi 14 Ultra får global debut. Det kan forklare, hvorfor der ikke kommer nogen Xiaomi 14 Pro til Europa, da den erstattes af Xiaomi 14 Ultra.

Læs også: OnePlus: Derfor vil vi ikke give syv års opdateringer