Sådan ser S Pen til Samsung Galaxy S21 Ultra ud

I år får Samsung Galaxy S21 Ultra et nyt spændende stykke tilbehør: S Pen stylus. Her er de første billeder af hvordan S Pen ser ud og fungerer sammen med flagskibet Galaxy S21 Ultra samt en indikation af prisen for tilbehøret.

Sådan ser S Pen til Samsung Galaxy S21 Ultra ud

Der er lidt over en uge til lanceringen af Samsung Galaxy S21-serien, hvor det nu vælger inden med nye informationer og billeder. At topmodellen Galaxy S21 Ultra skulle få nyt tilbehør i form i S Pen har længe været rygtet, men det er først nu vi ser billeder af pennen, coveret dertil og prisen på det.

Se også: Sammenlign kvalitet på Samsung-telefoner

Spændingen tager til mens vi venter på Samsungs lancering af de første mobiltelefoner i 2021, specielt fordi det samtidig er en af årets vigtigste lanceringer. På næste torsdag forventes Samsung at præsentere tre nye Samsung Galaxy S21-modeller, som udover nyt design får opdateret indmad. En af de mest spændende tilføjelser er dog Samsungs populære stylus, S Pen, der normalt er forbeholdt Note-serien, som nu også kommer til Galaxy S-serien.

Det er kun til topmodellen Galaxy S21 Ultra og den implementeres en anelse anderledes. I Note-serien sidder S Pen gemt inde i telefonens kabinet, hvor den i Galaxy S21 Ultra gemmes i et cover. Det betyder, at man selv kan bestemme om man har brug for en S Pen og derefter kan købe cover og stylus som tilbehør. Og netop det cover og S Pen er der nu lækket billeder af.

S Pen til Galaxy S21 Ultra ligner mere modellen, der følger med Galaxy Tab S7 Plus tabletten end sidste års Note 20 Ultra. Den skal angiveligt have mange af det samme funktioner, som brugere kender fra nuværende Note-telefoner og produkter med S Pen.

Læs også: Samsung Galaxy S21-lancering den 14. januar er officiel

Pris på cover og S Pen til Galaxy S21 Ultra

Ifølge kilden til billeder og informationer om dette, så vil S Pen og cover komme til at koste 40 euro, direkte omreget omkring 300 kroner.

Dermed bliver der altså endnu mere grund til at vælge flagskibet i S21-serien, som derudover får bedre 108 megapixel kamera, en større 6,8 tommer 120 Hz-skærm, 5000 mAh batteri med hurtig 45 W-opladning.

Galaxy Unpacked løber af stablen den 14. januar og du kan selvfølgelig følge med her på Mobilsiden. Mon ikke også prisen på Samsung Galaxy S20 Ultra falder yderligere i pris i næste uge. Den er allerede 2.000 kroner billigere:

De bedste priser på Samsung Galaxy S20 Ultra 128 GB 4G

Opdateret 28/3 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Salgsbutikken
Mindstepris
6.377,-
6.377,-
Compumail
Mindstepris
7.060,-
7.060,-
Euronics
Mindstepris
7.099,-
7.099,-

Samsung Galaxy S20 Ultra 128 GB 4G udbydes af 12 udbydere. Du kan spare op til 4.963,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Samsung Galaxy S20 Ultra 128 GB 4G

Sammenlign aktuelle priser hos 12 webshops »

Det sidste nye i sagen

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald fastholdt sit fokus på emnet. 23/3/2020 kom den efterfølgende historie med nyheden Rengøring af mobilen: Sådan fjernes bakterier og virus sikkert – Fortsættelsen om emnet kan læses her. Du finder seneste nyt her.