Samsung Galaxy Note 20 Ultra: Billeder og specifikationer lækket

Knivskarpe billeder af Samsung Galaxy Note 20 Ultra viser et velkendt design. Se også alle de vigtigste specifikationer på Galaxy Note 20 Ultra.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra: Billeder og specifikationer lækket

Der er efterhånden ikke længe til, at Samsung løfter sløret for Galaxy Note 20 Ultra ved en stor Unpacked-event den 5. august. Og som set så mange gange før er det heller ikke lykkedes Samsung at holde hemmelighederne bag lukkede døre denne gang.

Den tyske side Winfuture har nemlig fået fingrene i et stort antal pressefotos af Galaxy Note 20 Ultra og alle de vigtigste specifikationer på det kommende flagskib.

På billederne ses Galaxy Note 20 Ultra i præcis samme design, som Samsung selv kom til at offentliggøre et billede af på sin hjemmeside for et par uger siden. Det overordnede design forfra afviger ikke synderligt fra forgængeren Note 10, men det gør kamerahuset bagpå til gengæld. Der er stadig tre kamerasensorer bagpå, men kamerahuset er blevet noget større og har fået en meget tydeligere, afgrænset kant.

Bortset fra kameahuset ser meget ud til at være, som det plejer. Der er naturligvis stadig en S-Pen med 9 millisekunders responstid ombord i matchende farver: Mystic Black og Mystic Bronze.

De lækkede specifikationer bekræfter, at Galaxy Note 20 Ultra får en 6,9″ stor AMOLED-skærm med samme opløsning som forgængeren (1.440 x 3.200 pixels) og en opdateringshastighed på 120 Hz, så dynamisk og bevægende indhold fremstår meget mere flydende. Galaxy Note 20 Ultra ser også ud til at blive den første smartphone på markedet med Gorilla Glass 7, som må formodes at være endnu mere hårdfør end det nuværende Gorilla Glass 6.

Læs også: Samsung Galaxy Note 20-serien bliver billigere end S20-serien

Samme kamera og chipset som Galaxy S20 Ultra

Note 20 Ultra kommer med samme primære bagkamera som forårets flagskib, Galaxy S20 Ultra. Sensoren har en opløsning på 108 megapixel og en blænde på f/1,8 og må forventes også at komme med optisk billedstabilisering. Sensoren kan som noget nyt også optage 8K-video, forlyder det.

Også telefonens anden sensor, som er på 12 megapixel, og som har linser med ultravidvinkel, ser ud til at være genbrug fra Galaxy S20 Ultra, mens sensoren med en telefotolinse går fra 48 megapixel til 12 megapixel, men til gengæld fra 4x optisk zoom til 5x optisk zoom.

Samsung ser ud til at droppe 100x digital zoom fra Galaxy S20 Ultra for i stedet at nøjes med mere fornuftige 50x digital zoom, som altså bør være lidt bedre, nu hvor sensoren har 5x optisk zoom.

Ligesom meget af kamerahardwaren er chipsettet også genbrug. Her finder du, ligesom i S20-serien, Samsungs egen ottekernede Exynos 990-chipset, som kører med en hastighed på op til 2,7 GHz. Dertil vil der være 12 GB RAM og 256 eller 512 GB lagerplads i Note 20 Ultra. I det ene SIM-slot kan du udvide lagerpladsen med microSDXC.

Læs også: Samsung Galaxy Note 20 præsenteres den 5. august

Første smartphone optimeret til gaming via Xbox-streaming

Galaxy Note 20 Ultra er ikke som sådan henvendt til gamere, men det betyder naturligvis ikke, at man ikke kan spille mobilspil på telefonen.

Samsung vil gøre Note 20 Ultra til en gamervenlig mobil gennem et samarbejde med Microsoft. Microsoft tester lige nu streaming af Xbox-spil via skyen under programmet, der hedder Project xCloud.

Galaxy Note 20 skulle være optimeret til at kunne streame kompatible Xbox-spil, så du kan spille direkte fra Galaxy Note 20 Ultra ved at tilslutte en controller til telefonen.

I forhold til Galaxy S20 Ultra er batteriet skrumpet med 500 mAh, så kapaciteten nu er på 4.500 mAh for at gøre plads til den indbyggede S-Pen. Opladningen sker heldigvis hurtigt. På en halv time er 50 % af batteriet ladet op.

Se også: Find de bedste priser på Samsung-telefoner

Specifikationer på Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Dimensioner 164,8 x 77,2 x 8,1 mm
Skærm 6,9″ AMOLED Dynamic AMOLED Infinity-O, 120 Hz, 19,3:9-format, Gorilla Glass 7

3.200 x 1.440 pixels (508 PPI)

Bagkamera 108 megapixel hovedsensor med f/1,8 blænde

12 megapixel sensor med ultravidvinkel og f/2,2 blænde

12 megapixel sensor med telefotolinse, 5x optisk zoom, f/3,0 blænde, laserautofokus og 50x digital zoom

Chipset Samsung Exynos 990, 2,7 GHz octa-core CPU
RAM og lagring 12 GB RAM

256/512 GB lagerplads (kan udvides med microSD)

Forbindelser 2G, 3G, 4G LTE og 5G
Netværk Dual SIM + eSIM, Bluetooth 5.0, USB-C (Gen 3.2), NFC, Wi-Fi 6, Wireless DeX
S-Pen Forsinkelse: 9 millisekunder
Sikkerhed Ansigtsgenkendelse, fingeraftrykslæser i skærmen, Samsung Pay og Samsung Knox
Batteri 4.500 mAh (understøtter hurtigopladning og trådløs opladning)
Farver Mystic Black og Mystic Bronze