Samsung Galaxy S21 FE har topspecifikationer til god pris

Samsung Galaxy S21 FE kommer med velkendte S21-funktioner som kraftfuld ydeevne og det, der ligner et godt kamera. Se pris og funktioner.

Samsung Galaxy S21 FE har topspecifikationer til god pris

Samsung Galaxy S21 FE 5G er netop blevet præsenteret og er udstyret med nogle af de funktioner, som har været værd at fremhæve fra de andre telefoner fra Galaxy S21-serien.

Vandtæt design

Den har naturligvis designsproget fra Galaxy S21-serien, blandt andet med Contour-Cut-rammen, der integreres med kamerahuset.

Telefonen er i øvrigt også IP68-certificeret og er dermed vandtæt. Telefonen kommer i fire forskellige farver; Graphite, White, Olive og Lavender.

Hurtig brugerflade og skærm med 120 Hz refresh rate

Den nye telefon er udstyret med en Snapdragon 888-processor, der leverer høj kvalitet på grafikken og skarpe billeder.

Skærmen på 6,4 tommer kommer med 120Hz opdateringshastighed og sammen med den Fuld HD+ opløsning på en Dynamic AMOLED 2X-skærm får man en god gamer mobil.

samsung galaxy s21 fe skærm

Batteri til en dag

Batteriet er på 4.500 mAh og understøtter 25W opladning med kabel, så du kan oplade dit batteri med mere end 50 procent på 30 minutter.

Er du mere til trådløs opladning kan det gøres med 15W. Samsung lover, at telefonen kan holde batteri til en dag og det skal nok holde stik.

Se også: Så billige er Samsungs bedste telefoner

Kraftig zoom på S21 FE

Galaxy S21 FE 5G er udstyret med det samme kamerasæt som i S21, der er rost for at tage fremragende billeder. Kameraet er også forbedret, når det gælder natindstilling.

Kameraet er med 12+12+8 megapixel og har 30 gange Space Zoom, som Samsung kalder deres zoom-teknik.

Se også: Test af Samsung Galaxy S21

Android 12 og ekstra sikkerhedsfunktioner

Styresystemet er Android 12 sammen med One UI 4, Samsungs egen brugerflade. One UI 4 giver mange tilpasningsmuligheder og privatlivskontroller dybt ind i systemet. Med udvidede funktioner kan dine hjemmeskærme, ikoner, meddelelser, og baggrunde tilpasses.

Widgets er for eksempel blevet redesignet og opgraderet for at tilbyde flere tilpasningsmuligheder. Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning er S21 FE 5G bygget med et nyt privatlivspanel, der samler sikkerheds- og privatlivskontrol på ét sted.

Pris og tilgængelighed for S21 FE

Samsung Galaxy S21 FE 5G kommer til at være tilgængelig via Samsung.com og udvalgte nordiske forhandlere fra uge 2.

Telefonens anbefalede priser lyder:

  • 128 GB: 5.999 kroner
  • 256 GB: 6.499 kroner

Se også: Find priser på Samsung Galaxy S21 FE