Vild Motorola-telefon rygtes på vej

Motorola kan være på vej med flagskib med 200 megapixelkamera, Snapdragon 8 Gen 2 og 125W opladning.

Vild Motorola-telefon rygtes på vej

I et nyt rygte hører vi om et mystisk kommende flagskib fra Motorola med kodenavnet Frontier, og den skal allerede være under udvikling. Dette kommer direkte efter annonceringen af Edge X30 og deler også visse specifikationer med den. Men den har også helt egne og imponerende ting at byde på.

Kan få Snapdragon 8 Gen 2

I de lækkede specifikationer kan vi se, at Frontier får en kurvet FHD+ skærm på 6,67 tommer i OLED-variant og med 144 Hz i refresh rate.

Det er mere eller mindre det samme som Edge X30 sammen med en Snapdragon 8-chip. Det er dog ikke sikkert, at det bliver helt samme topchip fra Qualcomm, altså Snapdragon 8 Gen 1, men derimod en lignende chip produceret efter TSMC’s 4nm-proces i stedet for Samsungs.

Det er ikke første gang, vi hører om et lignende træk, der efter sigende skal skyldes produktionsproblemer hos Samsung. Kilden nævner desuden et modelummer, SM8475, for den nye chip og hævder tilmed, at den kan få navnet Snapdragon 8 Gen 2.

Det skal dog siges, at vi endnu ikke har set nogen formelle indikationer om en helt ny chip, så alt det må tiden vise. Frontier skal efter sigende parre chippen med 8 GB RAM og 128 GB hukommelse eller 12 GB RAM og 256 GB hukommelse.

Se også: Lav pris på Motorola Edge

Vildt kamera og vanvittig opladningshastighed

Frontier siges at have Samsungs 200 megapixel S5KHP1-sensor som hovedsensor i kameraet. Sammen med den er der en 50 megapixel S5KJN1SQ03 (JN1) ultra vidvinkel fra Samsung og en 12 megapixel IMX663 teleoptik.

Det lyder meget lovende, selvom et godt kamera naturligvis handler om andet end megapixel. På forsiden kan Frontier endnu en gang dele specifikationer med Edge X30 og have et selfiekamera bestående af en 60 megapixel OmniVision OV60A-sensor.

Sidst men ikke mindst kan opladningshastigheden få sig et boost, for her hedder det sig, at Frontier kommer til at kunne lades med 125W via Type-C stikket og 50W trådløst.

Se også: Test af Motorola telefoner