Android 11 på vej til Sony Xperia-telefoner

En lille julegave på vej til ejere af Sony Xperia-telefoner. Udrulningen af Android 11 til de nyeste Xperia-telefoner starter nemlig snart.

Android 11 på vej til Sony Xperia-telefoner

Siden lanceringen tilbage i september er det gået en kende langsomt med at rulle Android 11 ud til de eksisterende enheder, fordi smartphoneproducenterne håndterer opdateringsprocessen forskelligt. Medmindre man ejer en af Googles Pixel-telefoner, så er der rimelig gode chancer for, at man stadig venter på Android 11. Men nu er der nyt fra Sony om opdateringen med nyeste Android til deres Xperia-telefoner.

Se også: Overblik over de bedste mobiltelefoner lige nu

Android 11 til Sony-mobiler

Nu har Sony så afsløret, hvornår nogle af Xperia-enhederne begynder at få Android 11-opdateringen.

Udrulningen af ​​den nyeste Android 11 OS-opgradering begynder – ikke overraskende – med Sonys nuværende topmodel, Xperia 1 II. Lidt senere kommer Android 11 til Sonys Xperia 5 II og til sidst er det Xperia 1 og Xperia 5’s til den nye software. Her kan du se hvornår mobilerne fra Sony får Android:

Udover de sædvanlige Android 11-features har Sony bekræftet, at Android 11-opdateringen vil tilbyde slowmotion-videooptagelser i 4K HDR ved 120 FPS til Xperia 1 II.

Android 11 blev lanceret af Google tilbage i starten af september, men der er altså meget få telefoner, som har fået denne opdatering. Hurtigst med Android 11 var OnePlus.

Læs også: Bliver min telefon opdateret til Android 11?