Android 11 med One UI 3 til Samsung Galaxy – her er nyhederne

Har du en mobiltelefon fra Samsung og er spændt på Android 11 og nyhederne i brugerfladen One UI 3.0? Her kan du se nogle af de nye ting, som din Galaxy-telefon får med Android 11.

Android 11 med One UI 3 til Samsung Galaxy – her er nyhederne

Google lancerede i sidste Android 11, men elektronikgiganten Samsung har endnu ikke meldt noget officielt ud om opdateringen. Dog er der allerede blevet åbnet op for et lukket beta-program, hvor udviklere kan teste Android 11 og det redesignede One UI 3.0. Det betyder, at vi nu kan vise jer hvordan Android 11 og One UI 3.0 ser ud samt hvilke nyheder og funktioner kommer til Samsungs Galaxy-telefoner.

Og her er masser af nyt og funktioner, som du godt kan glæde til at få på din Galaxy. Udover de indbyggede nyheder i Googles Android 11, så har Samsung selv tilføjet nogle og opdateret designet. I One Ui 3.0 kan man se frem til nyt design i hurtig indstillinger, lydstyrke-panel og flere muligheder for tilpasning.

Læs også: Bliver min telefon opdateret til Android 11?

Samsung og indbyggede funktioner i Android 11

Godt nok er Android open source, men for at Google vil tillade Samsung bruger deres tjenester, så er der nogle krav til implementering af udvalgte funktioner. Det betyder, at Googles nye bobler og lokationsindstillinger bliver tilgængelige i One UI 3. Af fri vilje har Samsung dog valgt at implementere flere andre nye funktioner, som Google har introduceret i Android 11. En enkelt ny Android 11 funktioner som ikke er tilføjet er smart-hjem panelet. Holder man inde på powerknappen, så får man i Android 11 adgang til forbudne enheder. Denne har Samsung indtil videre ikke implementeret.

Men egentlig er du nok mest spændt på hvordan Android 11 og One UI 3 ser ud? Her er en bunke screenshots, hvor du kan få et indtryk af det.

Læs også: Første test og indtryk af Android 11

Kilde til fotos: XDA-developers.com

Nyheder i One UI 3.0 og Android 11 til Samsung Galaxy

Her er et overblik over nyheder og funktioner i One UI 3. Husk at det kun er en beta, så flere funktioner kan blive tilføjet.

  • Nyt design til låseskærm med flere genveje.
  • Nyt design til hurtig indstillinger.
  • Notifikations bobler.
  • Nyt design til lydstyrkepanel.
  • Medieafspilning i hurtig indstillinger.
  • Trådløs Dex med kompatible Smart-TV.
  • Flere tilpasninger af udseendet.
  • Nye funktioner til One UI launcheren.

Inden Samsung er klar med Android 11 til et udvalg af Galaxy-telefoner, så er vi klar med et bedre overblik over nyhederne.

Læs også: Nu giver Samsung tre år softwareopdateringer – se modeller

Her kan du se animationerne i One UI 3.0:

Hvornår kommer Android 11 til Samsung Galaxy-telefoner?

Indtil videre er der tale om en lukket beta, så vi er stadig et godt stykke tid fra en færdig Android 11-software til Samsungs telefoner. Det er svært at oplyse hvornår One UI 3 og Android 11 er klar, men vi forventer der går nogle måneder endnu.

Se også: Sammenlign priser på Samsung Galaxy-telefoner