Android 12 er den mest downloadede Android-beta nogensinde

Google afslører at Android 12 beta'en er den mest downloadede i Androids historie. Og ikke bare med en smule.

Android 12 er den mest downloadede Android-beta nogensinde

Vi er tydeligvis ikke de eneste, der er meget spændte på den næste udgave af Android. Google kan nemlig nu fortælle, at Android 12 er den mest downloadede beta i styresystemets historie.

Med nye udgaver af Apples og Google mobile styresystemer på vej, så går mange og venter i spænding på at prøve dem. Der er dog dem der ikke kan vente, og som gerne vil prøve dem her og nu, selvom de ikke er færdigudviklede. Tidligere i år frigav Google den første beta af Android 12 og er nu klar med beta nummer to. Sammen med beta nummer 2 kunne Googles VP of Engineering for Android, Dave Burke, afsløre, at Android 12 er den mest downloadede beta i Androids historie. Og ikke bare med lidt, med meget. Og det siger lidt om interessen for Googles nye udgave af Android.

Se også: De bedste Android-telefoner lige nu

Hvad er der nyt i Android 12?

Den nye designlinje i Android 12 bygger videre på Googles Material Design, og under navnet Material You. Med det navn hentydes der til, at brugerfladen tilpasser sig den enkelte bruger. Fx gennem et tema, hvor farver i brugerfladen bestemmes ud fra det baggrundsbillede den enkelte vælger.

Men der er mange andre ting, at glæde sig til i Android 12. Bedre privatlivs, flottere og mere flydende animationer, bedre batteritid og meget mere. Læs om alle nyhederne i Android 12 her.

Hvornår kommer Android 12?

Som sagt er Android 12 i beta lige nu. Den færdige udgave forventes først i oktober, hvor Google også forventes at være klar med Pixel 6-telefonerne. Google kunne endda også have en foldbar telefon på vej, som vises frem senere på året. Her er det dog vigtigt at huske på, at det foregår på en lidt speciel måde, når Google lancerer en ny udgave af Android. Først kommer den nye udgave til Android, og først senere hen vil andre Android-producenter være klar med deres opdatering.

Se også: Hvilke telefoner får Android 12?