Android-update: Så “mange” har Android Nougat

I seneste opgørelse lander Android Nougat på en næstsidste plads over fordelingen af Android-udgaver. Førstepladsen tilhører to år gammel version.

Android-update: Så “mange” har Android Nougat

Vi er i begyndelsen af en ny måned, og opgørelsen over fordelingen af Android-versioner er kommet.

Ikke overraskende er andelen med den nyeste Android-udgave, Nougat, stadig minimal. Godt nok er den steget lidt, meget lidt, og Nougat-andelen ligger nu på 0,4 procent frem for november måneds 0,3 procent.

Se denne: Teleselskab: Android 7.1 Nougat ruller ud næste uge

Klart de fleste enheder kører stadig på den efterhånden halvgamle Android Lollipop, som tilskriver sig 34 procent af den samlede kage.

Efter Lollipop hedder den 26,3% til den næste nyeste version, Android Marshmallow, KitKat snupper en andel på 24% og de resterende godt 13,2% tilhører endnue ældre versioner.

Se også: Android 7.0 Nougat – her er Huaweis opdateringsplaner

Android opgørelse december 2016
Data er indsamlet over en periode fra d. 28/11 til d. 5/12. Foto: Android

Dette er som sådan ikke noget nyt, og især konkurrenternes hos Apple er glade for at fremhæve disse tal, når de selv lancerer nye software-opdateringer.

For modsat Android, så har Apple noget nemmere ved at få distribueret sine nye OS-versioner ud, idet de naturligvis selv råder over både den software- og hardware mæssige del.

Læs denne: Sådan vil Google kapre iOS-brugere med Android 7.0

VI skal dog forvente en noget højere procentdel vil tilfalde Nougat den kommende tid, i og med mange af producenter er omkring den sidste fase i deres respektive beta-programmer.

Forhåbentlig ser vi således en stor udbredelse af Android Nougat kort før/efter årsskiftet.

Se også: Resilsio Sync: Overfør filer mellem iOS, Android og Windows [TIP]