Apple dropper træls indstilling på Altid Tændt-skærmen på iPhone 14

Med iOS 16.2, der snart ruller ud, viser Apple, at de lytter til kritik og gør det muligt at indstille Altid tændt-skærmen på en bedre måde.

Apple dropper træls indstilling på Altid Tændt-skærmen på iPhone 14

iPhone 14 Pros Altid tændt-skærm er blevet kritiseret for, at den faktisk altid viser skærmen tændt, selvom det er på lavest mulige strømindstilling.

Heldigvis ser det ud til at blive rettet i kommende iOS 16.2-opdatering. Man skulle ganske enkelt kunne skjule baggrundstapetet og notifikationer fra. Det sker efter at flere har klaget over, at funktionen unødigt dræner telefonens batterilevetid.

Selv om den altid tændte skærm som standard dæmper tapetet, har Apple gennemført ændringer for at løse problemet og kritikken.

Se også: Test af iPhone 14 Pro

Tilpas selv Altid tændt-skærmen på iPhone 14 Pro

Indstillingen Altid tændt er som standard slået til, hvilket dæmper tapetet, når du lader din iPhone 14 Pro være alene. I iOS 16.2 er der to andre indstillinger: Vis tapet og Vis meddelelser. Du kan enten slå begge disse fra, eller du kan lade en af dem være slået til og slukke for den anden efter eget valg.

Når de er slået fra, vil låseskærmen kun vise et rent sort tapet med klokken og widgets, når du låser telefonen eller lader den stå stille.

Se også: Hvor er iPhone 14 billigst?

Godt for batteritiden

Mange Android-telefoner på markedet giver brugerne mulighed for at slå den altid tændte skærm fra, så de kun kan se uret og eventuelle widgets på låseskærmen.

Disse widgets kan være vejrudsigten og kalenderpåmindelser. Det er dejligt at kunne se den slags ting på mobilens skærm, uden at man skal tænde for selve telefonen – det er også godt for batterilevetiden.