Disse Huawei-mobiler får Android 10 i denne måned

Huawei er i fuld gang med deres åbne beta test af Android 10/EMUI 10, og vi inden længe rulle den færdige opdatering ud til disse modeller.

Disse Huawei-mobiler får Android 10 i denne måned

Huaweis åbne beta test af deres EMUI 10 Android-software, der er baseret på nyeste Android 10, er i fuld gang. Har du lyst til at prøve den, så tag et kig her. Huawei har nu opdateret deres plan for udrulningen af Android 10-opdateringen, hvilket afslører at de første modeller modtager opdateringen midt i denne måned.

Det fleste af Huaweis topmodeller vil modtage opdateringen sidst i november, men P30 og P30 Pro bliver de første til at modtage opdateringen, som vil blive rullet ud midt i november. Huaweis Mate 20 Pro, og de andre i denne serie, er også på listen til at modtage opdateringen i november.

Læs også: Disse Huawei-mobiler får Android 10

Huawei Android 10
Foto: Huawei

Den opdaterede oversigt bekræfter desuden, at Huawei P20, P20 Pro og Mate RS Porsche Design vil blive en del af den åbne beta i denne måned. 

Ovenstående tidsrammer er for de allerførste mobiler, som vil modtage Android 10-opdateringen, hvilket er i Huaweis hjemland, Kina. Det betyder selvfølgelig, at der går lidt længere tid, inden opdateringen rulles ud i resten af verdenen. Men vi nærmer os EMUI 10 og Android 10 til Huaweis telefoner.

Er i spændte på at prøve det?