Galaxy S23-serien bliver bedre med første softwareopdatering

Samsungs tre nye Galaxy S23-mobiltelefoner får allerede nu deres første opdatering. Softwaren opdateringen indeholder fejlrettelser og nye funktioner.

Galaxy S23-serien bliver bedre med første softwareopdatering

Går du og drømmer om en ny mobiltelefon, har du med stor sandsynlighed haft Samsungs Galaxy S23-serie i dine tanker. Hvis ikke, kan du tage et kig på vores test af topmodellen Galaxy S23 Ultra her og vores test af Galaxy S23 og S23+ her.

De tre nye Samsung-telefoner er netop landet i butikkerne og nu rulles den første softwareopdatering ud til dem.

Se også: Test af mobiltelefoner

Flere forbedringer til Galaxy S23

Det er helt almindeligt, at Samsung udsender en softwareopdatering til deres mobiltelefoner på samme tid, som de lander i butikkerne. Og det har altså ikke vist sig at være anderledes med den nye Galaxy S23-serie, der består af Galaxy S23, S23+ og S23 Ultra.

Opdateringer der rulles ud nu indeholder flere ting. Først og fremmest er der fejlrettelser, men her er også seneste sikkerhedsforbedringer, nye funktioner samt forbedringer til ydeevnen.

Den indeholder Googles sikkerhedsopdatering for februar. Opdateringen fylder omkring 500 MB, alt efter hvilken Galaxy S23-model du har.

Telefonerne er stadig på Samsungs One UI 5.1 herefter.

Opdateres i fem år

Samsung har virkelig oppet sig på softwareopdateringer de seneste par år, og de er nu ikke langt fra Apple. Med den nye Samsung Galaxy S23-serie lover producenten op til fem års opdateringer.

Mere præcist giver Samsung fire store Android-opdateringer: Android 14, 15, 16 og 17, hvor den sidste forventes at komme i 2026. Derudover får de sikkerhedsopdateringer i fem år – altså frem til 2028.

OnePlus og Oppo opdaterer også nye telefoner i op til 5 år, hvorefter supporten bliver kortere hos andre producenter. Hos Sony får man to Android-opdateringer og 3 års sikkerhedsopdatering.

Se her hvordan Android-producenterne opdaterer deres mobiltelefoner

Se også: Nyheder om mobiltelefoner