Google og Samsung inviterer til store produktlanceringer i juli og august

Samsung og Google inviterer til deres respektive sommerlanceringer i henholdsvis juli og august. Se hvilke nyheder vi forventer fra Samsung og Apple i 2024.

Google og Samsung inviterer til store produktlanceringer i juli og august

Nogle af de mest ventede lanceringer kommer i år fra Samsung og Google. Begge techgiganter forventes at komme med spændende nyheder. Nu har de endelig meldt officielle datoer ud, og techinteresserede kan godt begynde at glæde sig. Både i juli og august er der store nyheder på vej fra Google og Samsung.

Se også: Top 5: De absolut bedste Android-mobiler

Samsung klar med Galaxy AI 10. juli

Samsung har udsendt en pressemeddelelse, hvori selskabet inviterer til deres næste store lancering. Her vil Samsung officielt lancere Galaxy AI. Den nye AI-teknologi bliver en integreret del af den kommende Galaxy Z-serie og hele Galaxy-økosystemet.

Vi forventer at se de nye foldbare Galazy Z-mobiler – både Z Fold 6 og Z Flip 6. Samtidig er det et oplagt tidspunkt for Samsung at lancere deres meget omtalte Galaxy Ring på. Det er også her, vi forventer at se Samsungs nyeste smartwatch, Galaxy Watch 7.

Hvis du ikke lige er i Paris og ikke har en invitation til eventet, kan du følge det live på Samsungs YouTube-kanal. Det bliver streamet live klokken 15.00 dansk tid.

Se også: Sådan ser Samsungs billigere Galaxy Watch FE ud – se mulig dansk pris

Google klar med tidligt Pixel 9-event i august

Sidste år lancerede Google Pixel 8-mobilerne i oktober. Derfor kommer det lidt bag på os, at Google nu allerede inviterer til et Made by Google-event midt i august.

Made by Google finder sted 13. august 2024. Her forventes det, at Google vil præsentere Pixel 9, Pixel Watch 3 og en række nye AI-funktioner. Eventet begynder klokken 19.00 dansk tid.

Vi forventer her først og fremmest, at Google vil præsentere en ny serie af mobiltelefoner – Google Pixel 9 – men det kommer helt sikkert også til at handle om Google AI og opdateringer til Android-styresystemet. Teaseren “AI … meet IX at Made by Google” antyder, at fokus vil være på kunstig intelligens og dens integration i Googles produkter.

Google har fremrykket denne lancering med næsten to måneder i forhold til tidligere år. Det betyder, at du sandsynligvis kan få fingre i den næste Google-topmodel inden september i år.

Se også: Billeder af Google Pixel 9 og Pixel 9 Pro lækket

AI bliver fast emne til tech-lanceringer

Begge techgiganter, Samsung og Google, viser tydeligt deres engagement i at integrere AI dybere i deres produkter. Samsungs Galaxy AI lover at revolutionere brugeroplevelsen gennem avancerede AI-funktioner i deres nyeste Galaxy-enheder.

Google har allerede præsenteret nogle af nyhederne i Android 15, men der vil helt sikkert komme mange flere spændende nyheder, når Google fremviser Pixel 9-mobilerne.

Så hvis du både er vild med sport og tech, kan dette måske blive den bedste sommer nogensinde.

Se også: Test og bedømmelser af nyeste smartphones