Billeder af Google Pixel 9 og Pixel 9 Pro lækket

De første billeder af Googles kommende Pixel 9, Pixel 9 Pro og Pixel 9 Pro XL er blevet lækket. Se de forventede specifikationer.

Billeder af Google Pixel 9 og Pixel 9 Pro lækket

Der er stadig måneder til lanceringen, men nu dukker Googles kommende Pixel 9-serie op på billeder. Se de første billeder og specifikationer her.

Se også: Test og bedømmelser af nyeste smartphones

Sådan ser Google Pixel 9-serien ud

I sidste måned blev der lækket nogle hands-on-billeder af den kommende Google Pixel 9 Pro, og i dag er den samme kilde tilbage med flere billeder. Denne gang ikke kun Pixel 9 Pro, men den får også selskab af Pixel 9 og Pixel 9 Pro XL.

For første gang forventes Google at lancere tre high-end smartphones i , som foreløbigt hedder Pixel 9, Pixel 9 Pro og Pixel 9 Pro XL.

Pixel 9 bliver efterfølgeren til Pixel 8, Pixel 9 Pro XL bliver efterfølgeren til Pixel 8 Pro, mens Pixel 9 Pro bliver en telefon med samme specifikationer som XL, men i Pixel 9-størrelse.

Se også: Seneste tilbud på mobiltelefoner

Se også: Top 5: De absolut bedste Android-mobiler

Specifikationer på Pixel 9-serien

Pixel 9-prototypen, der vises her, har 12 GB RAM, mens de to andre har 16 GB. Lagerpladsen er 128 GB for dem alle.

Disse tal kan ændre sig, når vi taler om de færdige enheder. Hvad der sandsynligvis ikke vil ændre sig, er skærmstørrelserne. Pixel 9’s skærm er 6,24″, Pixel 9 Pro’s er 6,34″ og Pixel 9 XL’s er 6,73″.

Pixel 9 Pro og Pro XL har tre 50 MP-kameraer på bagsiden. Pixel 9 har ikke overraskende et hovedkamera og et ultrawide, mens de to andre også har et periskop-telefoto med 5x optisk zoom.

Alle tre Pixel 9 er drevet af Googles Tensor G4-chipset, og mens Pro-modeller understøtter UWB, gør den billigste variant det ikke.

Se også: Top 5: Bedste Android-mobil til prisen

Kæmper en hård kamp i Danmark

Pixel 9-serien er Googles direkte konkurrent til Apples iPhones 16-serie, der lanceres kort tid inden. Google gik all-in på telefoner i Danmark med Pixel 7-serien, der blev lanceret herhjemme i 2022. Siden da er det gået noget sløvt med salget, tyder det på.

Det er stadig Samsung og Apple, der er de to store spillere i Danmark. Googles Pixel-telefoner regnes for at have omkring 2-3 procent af markedet, som er på niveau med Motorola.

Google har ellers forsøgt at slå sig på deres 7 års opdateringer, høj sikkerhed med dedikeret sikkerhedschip og et af de allerbedste kameraer. Kan Google gøre det bedre med Pixel 9-serien? Så skal der en skarpere pris til.

Google Pixel 9-serien forventes lanceret i oktober.

Se også: Sammenlign priser og tilbud på smartphones