Hvornår kommer Android 14 til min mobil?

Med tredje beta af det nye Android 14 ude, nærmer vi os den færdige software. Se tidslinje for Android 14 og hvornår det forventes klar til din mobil.

Hvornår kommer Android 14 til min mobil?

Vil du også gerne vide, hvornår det nye Android 14-styresystem fra Google kommer til din Android-mobiltelefon? Google har netop frigivet den tredje beta og en opdateret tidslinje for Android 14.

Se også: Test af de nyeste telefoner

Android 14 forventes klar fra august

Med den tredje beta af Android 14 ude, nærmer vi os med hastige skridt den færdige software fra Google. Men hvornår er Android 14 færdigt og klar til at blive rullet ud?

Google har endnu ikke præciseret hvornår Android 14 er klar, men har dog opdateret tidslinjen for udviklingen af den nyeste Android-software. Efter beta 3 kommer beta 4 i julie, og derefter er det den færdige version.

Men tager vi et kig på tidslinjen og lanceringen for Android 14, den nuværende Android-software, blev denne færdig og rullet ud i august. Derfor forventer vi det samme sker med Android 14.

Forvent lidt forsinkelse på din Android 14-opdatering

Kan du så forvente, at din mobiltelefon opdateres til Android 14 til august? Det kommer meget an på hvilken Android-mobiltelefon du render rundt med i lommen.

Har du en Google Pixel-telefon, som Pixel 6a, 7a, 7 eller 7 Pro er du blandt de første, der får Android 14.

Har du en topmodel fra enten Samsung, OnePlus, Xiaomi eller Nothing, skulle du også gerne få Android 14 ret hurtigt. Alle disse smartphoneproducenter har nemlig i flere måneder op til lanceringen arbejdet tæt sammen med Google, så de har haft mulighed for at teste deres enheder og brugerflader med Android 14.

Har du en anden nyere Android-mobiltelefon? Så kan desværre ende med at vente i flere måneder på Android 14. Når vi kommer nærmere lanceringen giver vi et nyt og opdateret overblik over opdateringen til Android 14 fra diverse mobilproducenter.

Du kan prøve Android 14 allerede nu

Kan du slet ikke vente, kan du (måske) allerede nu prøve Android 14. Har du en Google Pixel-telefon eller en OnePlus 11 kan du installere Android 14 betaen nu. Men husk, at der er tale om en ufærdig software med diverse fejl. Så husk at lave backup.

Se også: Se priser på nyeste mobiltelefoner