iOS 13: Apple sender endnu en opdatering ud til iPhones

Apple har sendt endnu en opdatering ud til iOS 13 til iPhones. Også denne skal rette fejl i producentens nyeste software.

iOS 13: Apple sender endnu en opdatering ud til iPhones

Seneste store opdatering af Apples iPhone-styresystem ser ud til at volde producenten flere udfordringer end normalt. Her, under to uger efter udrulningen af iOS 13, er Apple klar med den anden opdatering, der skal rette fejl i softwaren. 

iOS 13.1.1 rullede ud i fredags med fejlrettelser og i går rullede altså version 13.1.2 ud, også med fejlrettelser. Denne gang bliver der rettet problemer med iCloud-backup, kameraet, lommelygten og meget mere.

Her er Apples indholdsliste over iOS 13.1.2:

  • Retter en fejl, hvor iCloud Backup fortsættre med at vise opdateringsstatus efter en vellykket sikkerhedskopi.
  • Retter en fejl, hvor kameraet til tider ikke fungerer.
  • Retter en fejl, hvor lommelygten ikke aktiveres.
  • Retter en fejl, der kan resultere i tab af skærmens kalibreringsdata.
  • Retter en fejl, hvor genveje ikke kan aktiveres fra HomePod.
  • Retter en fejl, hvor Bluetooth afbrydes på bestemte køretøjer.

Nogle af de samme rettelser rulles også ud til iPadOS.

Det går hurtigt med opdateringer fra Apple lige nu, men der mangler stadig at blive rettet en fejl med mobildata, som The Verge var de første til at opdage. Fejlen betyder, at iPhonen lukker ned for mobildata-forbindelsen, men viser stadig der er hul igennem.

Har du ikke opdateret til iOS 13, så sker der vidst ikke noget ved at vente lidt endnu. De sidste par år har Apple døjet med flere fejl i deres nye softwareudgaver, end vi tidligere har set.