Nu kan du få seks måneders gratis Apple Musik

Ejer du den populære PlayStation 5, kan du gennem Apple få seks måneders gratis abonnement på deres musikstreamingtjeneste Apple Musik.

Nu kan du få seks måneders gratis Apple Musik

Uanset om du længere tid har ejet en PlayStation 5, eller om du netop har investeret i en i forbindelse med et Black November-tilbud, kan du lige nu forkæle dig selv med et godt tilbud til en værdi af 654 kroner.

Læz også: Seneste nyt om Android og iOS

Få gratis adgang til Apple Musik

Sony oplyser på deres hjemmeside, at du som ejer af en PlayStation 5 nu kan få gratis adgang til Apple Musik i seks måneder. Du behøver tilmed ikke at skynde dig, for tilbuddet kan indløses helt frem til november 2024.

For at gøre brug af tilbuddet skal du have en PlayStation 5, en PlayStation Network-konto og et Apple-id. Tilbuddet gælder både nye og tidligere abonnenter af Apple Musik.

Alt du skal gøre for at aktivere tilbuddet, er at logge ind på Apple Musik fra din PlayStation 5, og så er du klar til at nyde alverdens musik gratis det næste halve år. Du kan bruge Apple Musik på alle enheder, hvor tjenesten understøttes. Det vil altså sige iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV 4K, Mac, HomePod-højtalere, CarPlay, music.apple.com, Windows, Android-enheder, Sonos-højtalere, Amazon Echo, Google Nest og mange smart-tv.

Apple Musik er populært som aldrig før

Apple Musiks historie startede i 2015, hvor Apple lancerede den nye musiktjeneste som en konkurrent til særligt Spotify.

Apples tidligere direktør, Steve Jobs, var stærkt imod at lancere en musiktjeneste. Derfor sad Spotify urokkeligt på tronen som den største musiktjeneste og gør det fortsat med 210 millioner abonnenter.

Siden Apple Musik kom til, har Spotify dog fået tæt konkurrence af Apples tjeneste. Ifølge tal fra 2022 er der på verdensplan 88 millioner mennesker, som abonnerer på Apple Music.

Med Apple Music får du adgang til over 100 millioner sange, og så kan du opleve det, Apple kalder rummelig lyd.

Læs også: iOS 17 giver Apple Music nye smarte Spotify-funktioner