Nu kan du være med til at teste Huaweis EMUI 11

Er du vild med nyeste software og funktioner, og har en Huawei-telefon, så kan du nu være med til at teste EMUI 11. Den færdige software er lige på trapperne.

Nu kan du være med til at teste Huaweis EMUI 11

Huawei har længe kørt en åben betatest af Emotion UI i hjemlandet Kina, men melder nu klar til samme i Europa. Så har du en Huawei-telefon, og er interesseret i at prøve EMUI 11, så har du nu muligheden. Se herunder hvilke telefoner er understøtter og hvordan du kommer i gang.

I Kina er betatesten af Huaweis nyeste Android-software færdig, og de er gået i gang med udrulningen. EMUI er kort for Emotion UI, som er Huaweis brugerflade ovenpå Googles Android. Man skulle tro at EMUI 11 er baseret på Android 11, men det er altså ikke tilfældet – det er stadig Android 10. Men det betyder ikke, at her ikke er nye funktioner at glæde sig til.

Huawei har nemlig opdateret brugerfladen flere steder, gjort enhåndsbetjening endnu lettere og har flere nye funktioner. Her kan du læse mere om EMUI 11.

Se også: Find og sammenlign priser på Huawei-telefoner

EMUI 11 er snart klar

EMUI 11 er snart klar til udrulning her i Europa, men inden da skal den sidste test færdiggøres. Og netop denne del kan du tage del i.

Ifølge Huaweis eget overblik, så vil den færdige udgave af EMUI 11 være klar til, at blive rullet officielt ud i starten af 2021.

Har du en af disse mobiltelefoner fra Huawei, så kan du være med i betatest af EMUI 11:

Sådan kan du teste EMUI 11

Har du en af ovenstående Huawei-telefoner og vil gerne være med i denne betatest, så er det ganske let. Når EMUI 11 er færdigt og rulles ud, så vil en mobiltelefon med beta-softwaren også blive opdateret til den endelige version.

For at tilmelde dig EMUI 11-betaen skal du downloade og installere beta-appen. Herefter skal du i appen logge ind med din Huawei-konto og følge guiden. Afhængigt af hvilken mobiltelefon du har, så er det ikke sikkert at betaen er klar endnu, men vil blive det de følgende dage.

Se også: Nyheder om opdateringer til Android og iPhone