Officiel introduktionsvideo til Samsungs One UI 5 viser alle nye funktioner

Samsung viser de funktioner i UI 5 frem i ny video - her ser vi blandt andet en ny funktion til Flip og Fold til deres store skærme.

Officiel introduktionsvideo til Samsungs One UI 5 viser alle nye funktioner

Samsung er netop begyndt udrulningen af den endelige version af One UI 5, der er trukket hen over Android, og først udr er Galaxy S22-serien, i hvert fald de modeller med Exynos-processor.

Det er desuden en lang liste over Galaxy-telefoner, der er på vej igennem betaprogrammet, hvor fejl skal rettes, inden den endelige version er klar til at rulle ud.

Se også: Priser på Samsung Galaxy Flip4

Se alle nyhederne i Samsung UI 5

Men hvad indeholder One UI 5 så? Den officielle introduktionsvideo er en to minutter lang gennemgang af alt det nye i den seneste version af Samsungs egen brugerflade.

Samsung har tilføjet en lang række nye muligheder for selv at tilpasse telefonen, både automatiske og manuelle, så man kan få det udseende i sin brugerflade, som man vil have. Der er også nogle praktiske forbedringer som stablede widgets, så man sparer plads på hjemskærmen.

Se også: Priser på Samsung Galaxy Fold4

Ny funktion til foldbare telefoner

Til telefoner med større skærm, som for eksempel Galaxy Fold, er der en ny taskbar.

One UI 5 kombinerer desuden Privat- og Sikkerhedsindstillingerne på en og samme skærm med automatiske advarsler, hvis der foregår noget mistænksomt.