Sådan følger du med i Apples iOS 18-event

Klokken 19:00 afholder Apple sit årlige WWDC-event, hvor der er masser af AI-nyheder og iOS 18 på programmet. Se hvordan du følger med i Apples store event.

Sådan følger du med i Apples iOS 18-event

Apple afholder hvert år udviklerkonferencen WWDC, og i dag klokken 19:00 finder dette års begivenhed sted.

I år er der stort fokus på kunstig intelligens, og vi venter i stor spænding på at se, hvad Apple har i ærmet til os. Selv om Apple har holdt kortene helt tæt på kroppen, er der stadig dukket mange oplysninger op om, hvordan Apples svar på kunstig intelligens vil se ud.

Læs også: Apple lover fem års iOS-opdateringer for første gang nogensinde

Det forventer vi at ved WWDC 2024

I år har Apples WWDC-event fået titlen ”Apple Intelligence”, som kraftigt leder tankerne hen på noget med kunstig intelligens. Det er da heller ikke helt hen i vejret, for når vi skal opsummere rygterne forud for WWDC-eventet i aften, så står der ”AI” med store fede bogstaver udover begivenheden.

Først og fremmest forventer vi at se Apple introducere AI i det nye iOS 18-operativsystem til iPhone.

Det kan eksempelvis være i form af muligheden for at opsummere artikler i browseren, som vi har set det på Google-telefoner, men det skulle også være muligt at foretage hurtigere søgninger og bedre live-transskribering. Et andet punkt, hvor AI kan gøre sig gældende, er ved at foreslå emojis ud fra, hvad man skriver i eksempelvis en besked.

Vi forventer også at se Siri få en ordentlig opgradering, så den også får integreret AI og dermed bliver ”klogere”, end den er i dag.

Vi forventer yderligere at se en række ændringer i iOS 18 såsom muligheden for at placere ikoner frit på hjemmeskærmen, en opdatereret Indstillinger-app og et nydesignet Kontrolcenter.

Se også: Apple introducerer iOS 18: Her er alle nyhederne

Sådan følger du med i Apples WWDC-event 2024

I videoen nedenfor kan du se Apples WWDC-event fra klokken 19:00 dansk tid.

Skal oppe sig for at følge med konkurrenterne

Apple har været langsomme med at komme med på AI-vognen, hvor Google og Samsung hidtil har været førende i mobilverdenen.

Apple er sjældent først med nye funktioner eller produkter, men til gengæld har selskabet det ofte med at overhale konkurrenterne indenom. Der er derfor potentiale for, at Apple nærmest kan revolutionere brugen af AI i produkter som telefoner, tablets og computere, når de i aften afholder WWDC-eventet ”Apple Intelligence”.

Mobilsiden.dk dækker naturligvis de største nyheder fra Apples event, som begynder klokken 19:00 dansk tid.

Læs også: Apple udvikler foldbar iPhone eller iPad med selvhelende skærm