Samsungs telefoner får bedre kameraer med opdatering

Med den nyeste One UI 5.1 opdatering får ældre Galaxy-telefoner S23-funktioner som bedre kamera og smartere integration på tværs af enheder.

Samsungs telefoner får bedre kameraer med opdatering

Samsung oplyser nu, at de er klar til at rulle One UI 5.1 ud til de første enheder begyndende med Galaxy S22-serien, Z Fold4, Z Flip4, S21-serien og S20-serien.

Med opdateringen får ældre Galaxy-telefoner nogle af de muligheder, der kom med S23-serien.

Se også: Test af Samsung Galaxy S23

Ældre Galaxy-telefoner får S23-kamerafunkioner

One UI 5.1 udvider de nyligt opgraderede kamerafunktioner, der blev annonceret med Galaxy S23-serien. Galaxy-brugere får større fleksibilitet til at skabe billeder i professionel kvalitet med Expert RAW4-funktioner, der nu er tilgængelige direkte som en del af Galaxy Camera-appen.

Du skal blot vælge “Mere”, mens du tager et foto, for at tage billeder af høj kvalitet i deres RAW-format.

Derudover forbedrer den opdaterede AI-baserede Photo Remaster automatisk forringede detaljer i billeder ved at forbedre lysstyrken, finjustere detaljer og foretage farvekorrektioner – også i modlys.

Se også: Test af Samsung Galaxy S23 Ultra

Bedre muligheder med Galleri-appen

Nye navigationsforbedringer gør det også nemmere at finde fotos i Galleri-appen og oprette fælles familiealbum.

Du skal blot trykke på en persons ansigt på et foto for at foretage en søgning efter flere billeder, mens Galleri-appen søger efter ansigter, som kan anbefales til familiealbum.

Se også: Priser på Samsung Galaxy S23

Mere levende brugerflade

One UI 5.1 giver også flere nye funktioner, der giver brugerne mulighed for at finjustere næsten alle aspekter af mobiloplevelsen – fra udseende til kommunikation, handlinger og meget mere.

Den nye dynamiske vejrwidget afspejler de aktuelle vejrforhold og skaber et tilpasset design, der afspejler klimaet. Modes og rutiner er blevet udvidet for at muliggøre brugerdefinerede baggrunde, ringetoner, berøringsfølsomhed og skrifttyper.

Se også: Priser på Samsung Galaxy S23 Ultra

Smartere integration på tværs af enheder

Samsung har også udviklet One UI for at skabe større integration og forbindelse i hele det mobile økosystem og har introduceret funktioner, der understøtter dette, med One UI 5.1.

Brugerne får et mere sammenhængende økosystem på tværs af deres mobil og pc med udvidet Multi Control mellem Galaxy Book og smartphones. Dette gør det muligt for brugerne at dele musen, tastaturet eller trackpad’et på deres Galaxy Book ikke kun med deres Galaxy-tablet, men nu også med udvalgte Galaxy-telefoner, så de kan kopiere og indsætte tekst og trække og slippe billeder fra den ene enhed til den anden som om de er den samme enhed.

Link to Windows er opdateret, så man kan surfe med Samsung Internet på telefonen for at fortsætte med at surfe på de samme sider på PC. Disse sider kan også åbnes fra den ene enhed til den anden – det kræver dog Windows 10 på ens computer for at kunne udnytte de funktioner.

Se også: Hvilken telefon tager de bedste billeder?

Tilgængelighed

One UI 5.1-softwareopdateringen begynder at blive rullet ud til Samsung Galaxy S22-serien, Z Fold4, Z Flip4, S21-serien og S20-serien.

Softwareopdateringer til yderligere Galaxy-enheder, herunder Galaxy Z Fold3 og Z Flip3, vil være tilgængelige i de kommende uger.