Apple lancerer ny iPad 9. gen med hurtigere ydelse

Apple har lanceret en ny udgave af den billigste iPad. iPad 9. gen får bedre ydelse og nyt forbedret kamera. Se pris på iPad 9. gen.

Apple lancerer ny iPad 9. gen med hurtigere ydelse

En ny iPad har set dagens lys. Apple har netop lanceret en ny udgave af deres billigste iPad, som nu er i niende generation. iPad 9. gen får bedre ydelse fra en Apple A13 Bionic-chip og bedre kamerasensor.

Den nye iPad ligner den gamle til forveksling, men nyhederne skal også findes indenfor, under det 100 procent genanvendte aluminiums ydre. iPad 9. gen starter med 64 GB lagerplads, har understøttelse af Apple Pencil og har et nyt 8 megapixel bagkamera og et 12 megapixel frontkamera.

Se også: Test af tablets og iPads

Samme udseende, ny indmad

Den nye iPad i 9. generation har samme design som forgængeren, men her gemmer sig nyt indeni. Skærmen er stadig på 10,2 tommer, men der er nu en 20 procent hurtigere chip og dobbelt så meget lagerplads.

På bagsiden finder man det samme 8 megapixel kamera, men på forsiden er nu et 12 megapixel ultravidvinkelkamera, som har en synsvinkel på 120 grader.

iPad 9 gen
Alt det nye i iPad 9. gen.

Se også: Reparation af iPad 9

Pris på ny iPad 9. generation

iPad 9. gen i Wi-Fi-modeller kan fås til priser fra 2.799 kroner og Wi-Fi + Cellular-modeller fra 3.899 kroner i en finish i sølv eller space grey. Den nye iPad har som udgangspunkt 64 GB lagerkapacitet, men kan også fåes i 256 GB. iPad 9. gen kan bestilles fra i dag og de vil være tilgængelige fra fredag den 24. september.

Se også: Billige priser på iPads

 

Sagen er ikke slut

Interessen for tematikken fortsatte. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade være. 7/6/2021 vinklede vi sagen videre med en artikel med fokus på Med iPadOS 15 skal en iPad blive mere produktiv – Læs den her. Redaktionen har stadig interesse for temaet. Klik her for at læse aktuelle nyheder..