Android og Windows Phone tager markedsandele fra Apple

De seneste tal fra analyseselskabet Kantar viser fremgang til Android og Windows Phone, mens iOS lider lidt

Android og Windows Phone tager markedsandele fra Apple

Analyseselskabet Kantar kommer flere gange årligt med salgsstatistiker fra smartphoneverden. De nyeste tal er til og med august, altså lige inden iPhone 6 blev lanceret, så det kan måske glæde Android og Windows Phone fans, at deres valg stod stærkt.

Læs også: Android stjæler atter markedsandele fra Apple

Talene viser, i procent, hvor mange enheder der blev solgt de sidste 3 måender i forskellige lande. Der hvor vi har mest fokus, er Europa, og helst så vi gerne tal fra Danmark, men vi må nok indrømme at Frankrigs 60 millioner indbyggere og Tysklands 80 millioner giver et mere retvisende billede for udviklingen i Europa.

Kantar salgstal august 2014 eu

Størst fremgang i Apples hjemland

USA er kendt for at være ekstra glade for Apples produkter, men selv de har fundet glæden ved Android, og Microsoft forsøger stadig at bide sig fast i det Amerikanske marked.

Helt skidt stor det dog til i Mellem- og Sydamerika, hvor Apple aldrig har slået sig igennem, med sine høje priser. Det er til gengæld et område hvor Windows Phone forsøger at vækste, men hvor Android er meget dominerende, med lave priser på enhederne.

Læs også: Windows Phone stormer frem i Europa

Kantar salgstal august 2014 us

Det som for Apple fans bliver mest interesante, er når der kommer nye tal om to og tre måneder, da de tal så vil have oktobers og novembers iPhone salg med sig. Mon ikke Apples tal ser mere positive ud i næste kvartal?

Seneste tilføjelse i sagen

Emnet er stadig relevant. mobilsiden gik videre med historien. 3/10/2014 blev bolden spillet videre med historien Apple iPhone 6 Plus: Større end nogensinde – del 1 [TEST]Klik her og læs historien.. De seneste nyhedsartikler om temaet “Apple” finder du her..