Apple HomePod forsinket til starten af næste år

Apple rykker lanceringen af den i forvejen forsinkede HomePod-højttaler fra december til i starten af 2018.

Apple HomePod forsinket til starten af næste år

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Apples intelligente, Siri-styrede højttaler, HomePod, når ikke at blive klar til julehandlen. Den er nemlig blevet forsinket for anden gang.

”Vi kan ikke vente på, at folk oplever HomePod, Apples banebrydende trådløse højttaler til hjemmet, men vi har brug for lidt mere tid, før den er klar til vores kunder. Vi begynder at levere den i USA, Storbritannien og Australien i starten af 2018,” oplyser Apple til MacRumors. Også på Apples hjemmeside oplyser Apple, at den er “tilgængelig i starten af 2018”.

Læs også: Apple HomePod: en snedig Siri-styret højtaler

Dermed må du væbne dig med endnu mere tålmodighed, hvis du havde udset dig et eksemplar sidst på året, for den er altså stadig et par måneder undervejs. Det var helt tilbage i juni måned, at Apple løftede sløret for HomePod, men allerede der var der udsigt til, at den først kom til salg næste måned – og nu sker det så ikke alligevel.

Apple har dog ikke enganng planer om at lancere højttaleren på det danske marked lige foreløbig, selv om Siri fuldt ud forstår og snakker dansk. Indtil videre er den kun på vej i USA, Storbritannien og Australien.

Indtil den en skønne dag finder vej til Danmark, er Amazon Echo og Google Home de eneste reelle konkurrenter til Apple HomePod – nogle som Apple formentlig havde håbet på at kunne stjæle markedsandele fra i julesalget. Ingen af disse forstår dog endnu dansk, så lige nu er udvalget på det danske marked nærmest ikkeeksisterende.

Seneste nyt om Apps & sociale medier