Apple inviterer til WWDC-keynote den 5. juni

Om en lille måneds tid præsenterer Apple et hav af nyheder ved den årlige WWDC-event. I år finder keynoten sted den 5. juni - se her hvad tid.

Apple inviterer til WWDC-keynote den 5. juni

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Apple har, traditionen tro, netop inviteret til en keynote, som skal skyde dette års store Worldwide Developers Conference – bedre kendt som WWDC – i gang.

Læs også: Apple sætter dato på WWDC-event

Keynoten finder sted mandag den 5. juni klokken 19:00 dansk tid ved det såkaldte McEnery Convention Center, hvor intet mindre end 5.000 udviklere og 1.000 ingeniører vil være til stede.

Efter keynoten fortsætter den store event i de efterfølgende dage og slutter først fredag den 9. juni.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Disse nyheder kan du se frem til ved WWDC 2017

Ligesom forrige WWDC-events kan du se frem til et væld af nyheder – både inden for software og hardware. Først og fremmest ventes Apple at løfte sløret for iOS 11, som skal køre på de kommende iPhone 8-smartphones, men også macOS 10.13, tvOS 11 og watchOS 4 er ifølge Appleinsider iblandt softwarenyhederne.

På hardwarefronten har Apple også masser i vente. Der har i længere tid været forlydender om, at Apple arbejder på en konkurrent til Amazon Echo og Google Home -altså smarte netværksforbundne højttalere til at have stående i hjemmet, som er udstyret med intelligente assistenter (henholdsvis Alexa og Google Assistant). Apple menes at være klar til at præstere sit bud på en sådan enhed, som naturligvis har Siri som assistent.

Læs også: Apple vil styre dit hjem med konkurrent til Google Home

Sidst, men ikke mindst, er nye, friske iPads og MacBooks heller ikke helt utænkeligt. En iPad Pro med Apples seneste A10-processor, hvor home-knappen er fjernet, har i længere tid været på tale. Hvis den bliver en realitet ved WWDC, giver den med al sandsynlighed en forsmag på, hvad der er i vente i den ene af de tre kommende iPhone 8-mobiler med OLED-skærm. Apples ultratynde 12” Macbook, som blev lanceret i marts måned sidste år, kandiderer også til at blive opgraderet med ny hardware.

Som det er tradition med Apple-keynotes, vil Apple livestreame hele begivenheden på sin hjemmeside, og Mobilsiden vil naturligvis også dække alle de største nyheder fra den store aften.

Seneste nyt om Apps & sociale medier