Apple iPhone XR er nu i butikkerne

Den billigere nye iPhone, iPhone XR, er nu landet på hylderne i butikker landet over.

Apple iPhone XR er nu i butikkerne

Apple lancerede i september iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR. iPhone XR koster mindre, men har meget af det samme indmad som den dyrere iPhone. Faktisk er det meget begrænset hvad man går på kompromis med ved den billigere XR. Dens helt store fordel er at den koster hele 2.200 kroner mindre.

Vi har tidligere sammenlignet iPhone XS og XR og for langt de fleste virker XR som det bedste køb. Det mener flere internationale medier også:

De første anmeldelser af iPhone XR er ude

Vi er netop gået i gang med at teste iPhone XR, så den anmeldelse kan i forvente bliver publiceret i næste uge.

apple iphone Xr
iPhone XR kommer i mange lækre farver. Foto: Apple

iPhone XR i seks forskellige farver

iPhone XR adskiller sig ikke kun fra XS indeni, men også udenpå. Den kommer nemlig i hele 6 farver: rød, gul, sølv, koral, sort og blå. Den røde er en Product(RED), hvor hvert køb giver et bidrag direkte til Den Globale Fond til bekæmpelse af aids.

iPhone XS og XS har en skærmstørrelse på henholdvist 5,8 og 6,5 tommer, hvor iPhone XR placerer sig i mellem dem med 6,1 tommer. 

Den kommer i 64, 128 og 256GB lagerplads, som ligger i 6.699 kroner, 7.149 kroner og 8.049 kroner.

Samme hastighed og kamera som iPhone XS

Selvom det er en “billigere” iPhone, så får man stadig Apple nyeste og hurtigste mobile chipsæt, A12 Bionic. Den har også den primære kamerasensor fra iPhone XS, men mangler telefoto linsen. Skærmen er også en anden type, som har hjulpet med til at fastholde den lavere pris. 

Rammen, der på iPhone XS er i rustfrit stål, er i aluminium og er farvet så den matcher telefonens farve. 

Du finder iPhone XR i de fleste tele -og elektronikbutikker landet over fra i dag. Du finder priser med og uden abonnement her.

Læs også: Xiaomi Mi Mix 3 med 10 gigabyte RAM er officiel