Apple lancerer ny TV-app og TV+ med originalt indhold

Apple har netop lanceret en portal for TV streamingtjenester, som bliver tilgængelig på en lang række enheder, bl.a. Samsung og LG Smart-TV.

Apple lancerer ny TV-app og TV+ med originalt indhold

Apple har haft gang i den helt store software lancering her til aften. Udover Apple Arcade og et Apple kreditkort, så lancerede de også en Apple TV-app og Apple TV+.

Apple TV-appen fungerer som en portal for en lang række streamingtjenester, der samler det hele i én. Nu behøver man ikke længere åbne den ene app efter den anden, for med TV-appen fra Apple, kan man søge på tværs af alle streamingtjenester. Man betaler kun for de tjenester som man selv ønsker at bruge.

Med Apple-TV kan man se sport, nyheder og netværks-TV fra kabel- og satellitudbydere og købe eller leje iTunes-film og tv-programmer. Appen kommer med forslag til programmer og film fra mere end 150 streaming-apps, bl.a. Amazon Prime og Hulu samt betalings-TV-tjenester som Canal+, Charter Spectrum, DIRECTV NOW og PlayStation Vue. Optimal og Suddenlink fra Altice bliver tilføjet senere i år. Også andre populære tjenester som HBO, Starz, SHOWTIME, CBS All Access, Smithsonian Channel, EPIX, Tastemade, Noggin og nye tjenester som MTV Hits, og flere vil blive tilføjet med tiden rundt om i verden.

Derudover bliver Apple TV-appen det nye hjemsted for indhold, der i øjeblikket kan købes eller lejes i iTunes Store. Det altsammen bliver on-demand, tilgængeligt online og offline, og med utrolig billedkvalitet og lyd, skriver Apple.

Apple TV+ får originalt indhold

Apple TV+ er Apples originale videoabonnementstjeneste, som vil blive tilgængelig i TV’appen. Apple TV+ vil tilbyde eksklusive, originale programmer, film og dokumentarfilm, som kommer på markedet til efteråret.

Apple TV+ vil indeholde en helt ny række programmer fra verdens mest berømte kreative kunstnere, bl.a. Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Octavia Spencer, J.J. Abrams, Jason Momoa, M. Night Shyamalan, Jon M. Chu og mange andre.

Facts om Apple TV-app og TV+

  • Der er endnu ikke offentliggjort priser på Apple TV+. Det vil blive meddelt senere dette efterår. 
  • Den helt nye Apple TV-app lanceres til iPhone-, iPad- og Apple TV-kunder i mere end 100 lande med en gratis softwareopdatering i maj, og til Mac i efteråret.
  • Med familiedeling kan brugerne dele Apple TV+ og abonnementer på Apple TV-kanaler.
  • Apple TV-appen bliver tilgængelig på Samsungs smart-TV’er fra dette forår og på Amazon Fire TV-, LG-, Roku-, Sony- og VIZIO-platforme i fremtiden.
  • Senere i år vil kunder med kompatible VIZIO-, Samsung-, LG- og Sony-smart-TV’er nemt kunne afspille videoer og andet indhold fra deres iPhone eller iPad direkte på deres smart-TV’er med AirPlay 2-understøttelse.