Apple offentliggør nye iPads den 30. oktober

Apple har inviteret til event i Brooklyn den 30. oktober, hvor showets stjerne højst sandsynligt bliver 2018-modellen af iPad Pro.

Apple offentliggør nye iPads den 30. oktober

Apple afholder et nyt lanceringsevent den 30. oktober, i Brooklyn Academy of Music. Sædvanen tro har Apple begrænset sig til kun at offentliggøre en rimeligt kryptisk lille teaser for eventet.

Læs også: Fra i morgen kan du forudbestille iPhone XR

Der er selvfølgelig tale om en produktlancering, hvilket højst sandsynligt ikke indebærer nye iPhones eller Apple Watches. Begge dele blev lanceret i sidste måned, og forudbestillingerne af iPhone XR er kun lige startet her til morgen.

Apple 30. oktober
Apples reklame for det kommende event. Foto: Apple

Der er derimod tale om de nye iPads som har floreret på det store internet i flere måneder nu. Hvis der er hold i rygterne, og det er der som regel, så får den nye generation af iPads helt tynde kanter og afrundede hjørner på skærmen, FaceID og ingen Home-knap. Derudover skulle de nye iPads blive utroligt tynde.

Læs også: Nu ruller iOS 12 ud til iPhone, iPad og iPod touch

Der er også den mulighed, at Apple endelig lancerer en efterfølger til den aldrende MacBook Air, som godt kunne bruge en opgradering af hardwaren. Internettet er desuden spækket med rygter om en ny MacMini og nye AirPods, så det kan gå hen og blive et ret omfattende Apple-event.

Efterfølgende om sagen

Få efterfølgende nyt i kronologien og tjek seneste nyt om temaet. mobilsiden fortsatte fortællingen. 17/9/2018 publicerede redaktionen en artikel der tunede ind på Nu ruller iOS 12 ud til iPhone, iPad og iPod touchKlik her for at læse artiklen.. Se også seneste nyt om tematikken her.