Apple på vej med iRadio og nyt om iOS 7

Her er de seneste rygter og spekulationer om hvad vi kan forvente af Apples keynote på årets WWDC udviklerkonference.

Apple på vej med iRadio og nyt om iOS 7

På mandag starter Apples udviklerkonference WWDC i San Fancisco og vanen tro startes denne med en keynote. Men hvad kan vi forvente af denne?

 – Apple WWDC holdes i juni – får vi min iOS 7?

Rygterne og spekulationerne har længe gået på, at Apple vil lancere en streamingstjeneste for musik inden længe, og nu er meldingen fra Bloomberg.com at de har talt med kilder der hævder en sådan tjeneste allerede kan blive lanceret på mandag.

Musiktjenesten vil være reklame finansieret og minde mere om den amerikanske tjeneste Pandora – end Spotify og Wimp. Det betyder, at tjenesten vil streame musik, der er baseret på brugerens musikpræferencer ligesom en radiostation – dog kan du springe de numre over du ikke kan lide. Ifølge rygterne, så skal det hele være tæt integreret med iTunes, så du nemt kan købe en af de sange du kan lide at høre.

 – Apple på vej med iRadio til juni

Bloombergs kilder hævder, at ansatte i Apples reklameafdeling iAd skulle have briefet om den nye tjeneste – der formentlig vil blive tilgængelig senere i år samtidig med Apples iOS 7.

Ny stor opdatering – får vi mon iOS 7?

Det ventes også, at Apple vil annoncerer den næste store opdatering af operativsystemet iOS, som bruges på iPhone, iPod Touch og iPad.

Apple er begyndt at dekorere Moscone West Convention Center i San Francisco før udviklerkonferencen begynder på mandag. Og mange tror, at grafikken i dekorationen hentyder til en iPhone farver, mens andre tror det har noget med iOS 7 at gøre.

 – Indikerer Apple WWDC logo iPhones i flere farver?

Foruden dette tror mange også på, at OS X 10.9 til Mac vil blive lanceret, sammen med nye Mac-modeller. En ny MacBook Air-model med kraftigere processor og bedre batteritid skulle angiveligt se dagens lys.

Mobilsiden.dk følger keynoten på Apples WWDC udviklerkonference mandag den 10. juni klokken 19.00.

 
Læs også:
 – Tim Cook bekræfter iOS 7 til Apples WWDC

Seneste tilføjelse til sagen

Siden vi kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på historien. 4/6/2013 tunede vi igen ind på emnet med en artikel omkring Xperia M og Xperia Mdual- nye mellemklasse telefoner fra Sony – Tjek artiklen her. Er du interesseret i absolut seneste nyt om temaet, så klik her..