Apple sætter dato på HomePod lancering

Efter en stribe forsinkelser, er Apple HomePod klar til salgsstart den 9. februar i bl.a. USA og Storbritannien. Danskerne må vente lidt endnu.

Apple sætter dato på HomePod lancering

Apples internetforbundne højtaler med Siri, Apple HomePod, er omsider klar til at få sin debut efter en stribe forsinkelser. Det skriver Macworld.co.uk.

Højtaleren, som Apple introducerede i efteråret 2017, skulle oprindeligt debutere i 2017 men er altså først til at få i butikkerne fra den 9. februar. Vel at mærke kun amerikanske, britiske, australske, tyske og franske butikker. Forsalget bliver skudt i gang den 26. januar.

Højtaleren vil være i stand til at styre hjemmets smartenheder, afspille musik, sætte alarmer og ellers lystre til øvrige stemmekommandoer – ligesom den nyeste bølge af smarthøjtalere fra bl.a. Amazon og Google.

Der hvor Apple lover, at den vil markere sig, vil være på lydkvaliteten – den skulle ifølge selskabet blæse rivalerne af banen. Apple HomePod byder ellers på klejne mål med dimensioner på 172 x 142 mm. Vægten på 2,5 kilo gør den til en sværvægter.

Den cylindriske udformning gemmer samtidig på en særlig opbygning med syv tweeters i en 360 graders anordning, akkompagneret af en kraftfuld woofer der skyder bas og mellemtoner op i vejret.

Se også:  Klar til salg? En million Apple HomePods er på vej

Apple HomePod
Foto: itunes.apple.com

Apple HomePod pris og tilgængelighed

Prisen vil debutere ved 319 britiske pund – svarende til knap 2.700 kroner herhjemme. Apple homePod udkommer i to farver: Space Grey eller hvid. Apple HomePod er udelukkende kompatibel med iOS 11 enheder.

Læs også:  Apple HomePod: en snedig Siri-styret højtaler