Apple vil have fingeraftryksteknologi nu

Apple har opkøbt firmaet AuthenTec, og planlægger at kommercialisere 2D fingeraftryksteknologi sensorer til brug i Apples produkter.

Apple vil have fingeraftryksteknologi nu

Den næste store Apple feature kunne blive en 2D fingeraftryks scanner. Tilbage i juli måned indgik Apple en aftale med om opkøb af firmaet AuthenTec, som skal kommercialisere 2D fingeraftryks sensorer til brug i eller med Apples produkter. Det skriver CNET.com.

Det forventes, at den nye fingeraftryksteknologi skal benyttes i forbindelse med Passbook-applikationen, som skal holde styr på personlige dokumenter og være en slags elektronisk pung.

Forhandlingerne mellem Apple og AuthenTec har været i gang siden sidst i 2011, og 1. maj i år besluttede Apple dog, at de ikke ville være tilfredse med en licensaftale, og tilbød derfor AuthenTec at overtage firmaet i stedet for.

Apple insisterede da på forhandlingerne skulle foregå hurtigt grundet deres produktplaner.

Det sidste nye

Redaktionen følger op med den seneste udvikling om temaet. mobilsiden gik videre med historien. 16/8/2012 publicerede vi nyheden; Samsung: Apple stjal pinch-to-zoom – Artiklen finder du her. Seneste nyheder om Apple findes her..