Apple vil udstyre iPhones med mere intern lagerplads

Med hjælp fra konkurrenten, Samsung, vil Apple øge mængden af intern lagerplads i iPhone 6s og iPhone 6s Plus.

Apple vil udstyre iPhones med mere intern lagerplads

Apple kan meget vel skrue op for mængden af intern lagerplads gemt inde i din næste iPhone. Sådan lyder det fra avisen Korea Times, der mener at vide dette efter at have talt med en kilde.

Den præcise plan for, hvad ændringen helt præcist bringer med sig, er ikke fremlagt. Spekulationer går på, at det fortsat er 128 GB, der bliver den højeste kapacitet, men i stedet bliver 16 GB-udgaven erstattet med 32 GB lagerplads. Om der vil ske nogle ændringer med 64 GB-varianten, melder historien intet om.

Læs også: iPhone 6s får samme stærke aluminium som Apple Watch

I iPhone 6 og iPhone 6 Plus er det de tre producenter, Toshiba, SK hynix og SanDisk, der står for produktionen af de tre typer af intern lagerplads. Ifølge Korea Times vil ærkerivalen, Samsung, dog have en bid af kagen som leverandør, da Apple planmæssigt forventes at sende millioner efter millioner af eksemplarer af sine iPhones ud på markedet.

Samsung har tidligere været på tale som leverandør af intern lagerplads til Apples iPhones, men da var det uenigheder om prisen, der spændte ben for et samarbejde. Nu forsøger Samsung ifølge en anden kilde til avisen at øge produktionen på en fabrik i Kina med henblik på at kunne levere til Apples kommende iPhone 6s og 6s Plus, lyder det.

Læs også: Produktionen af nye iPhones med Force Touch er begyndt

”I de nuværende iPhone 6-modeller er de tre største leverandører Toshiba, SK hynix og SanDisk med en andel på 50, 30 og 20 %, men Samsung prøver at få en andel,” siger kilden.

Om Apple vælger at skrue op for lagerpladsen i den næste iPhone 6s og iPhone 6s Plus, vil vise sig omkring september måned, hvor de to telefoner ventes at blive lanceret. Produktionen af de nye iPhones er allerede begyndt for at imødekomme den store efterspørgsel, der vil være efter lanceringen.