Apples aktiekurs går op og ned

Der skrives ofte om, at Apples aktier stiger drastisk – men sjældent at den hurtigt er tilbage på samme niveau, som ny analyse viser.

Apples aktiekurs går op og ned

Når Apple præsenterer en ny iOS-enhed eller slår deres egne rekordregnskaber, så har aktien det med at stige drastisk til vejrs ofte med mange procent.

Det der så ikke får så meget opmærksomhed i medierne er, at i dagene efter, så ender aktien med at blive handlet i samme niveau, som før stigningen. Det viser en analyse norske e24.no har lavet.

Analysen viser, at der oftes kun går omkring 14 dage før Apples aktie er tilbage på samme niveau – konklusionen er aktien opfører sig usædvanligt når man tænker på selskabets størrelse.

Stiger Apples aktie en dollar, svarer det til, at markedet værdisætter selskabet en lille milliard dollars højere. En stigning på 5-10 procent, som er ret almindelig for Apple, er samtidig en kæmpe stor værdiforøgelse.

Opdateringer i sagen

Her får du den kronologiske fortsættelse i historien og anvisning til absolut seneste nyt om temaet. mobilsiden kunne ikke lade være. 8/5/2012 publicerede redaktionen artiklen; Google Play når vigtig milepæl -Apple dog stadig foran – Klik her. Tjek også seneste nyt om emnet her..