Apples regnbue-logo vender måske snart tilbage

Apples klassiske regnblue-logo får måske snart et comeback og vil igen kunne ses på iPhones og MacBooks.

Apples regnbue-logo vender måske snart tilbage

Det ser ud til at Apples klassiske regnbue-logo igen snart kan ses på virksomhedens produkter, i hvert fald hvis man skal tro på Macrumors normalt ret troværdige tipster. Der vides endnu ikke hvilke produkter, der kan komme til at bære logoet, men Mac’en er det bedste bud. Det er heller ikke umuligt at iPhones og iPads kunne komme til at bære logoet, men kun i specialudgaver.

Specieltudgaver af iPhones er tidligere set i fx Apples (PRODUCT)RED-serie, hvor en del af fortjenesten på produktet går til at bekæmpe hiv/aids.

Regnbue-logoet fik sin debut tilbage i 1977 på Apple II-computeren og blev brugt helt frem til 1998, hvor det blev skiftet ud med det logo vi ser i dag. Selvom Apple ikke har anvendt logoet på produkter i flere år, så bliver det stadig brugt flere steder.

Macrumors har delt disse konceptbilleder, der viser hvordan logoet kunne se ud på iPhones og MacBook’en:

Apple regnbue logo
Macrumors konceptbillede. Foto: Macrumors
Apple regnbue logo
Macrumors konceptbillede. Foto: Macrumors

Er det noget i gerne vil se på nye Apple produkter?

Læs også: Apple bløder markedsandele i Europa i første kvartal

Mere nyt om emnet

Siden vi bragte denne historie er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kørte videre med bolden. 25/6/2019 fik historien nyt liv med et indlæg med tematikken Test: Sony Xperia 1 – En betagende skærmKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Vi følger op på emnet. Se seneste nyt her.