Danmark tredjebedst i applikationsudvikling

Danmark klarer sig godt når det kommer til app-udviklingen. Ifølge nye tal fra Flurry, så ligger Danmark på en flot tredjeplads.

Danmark tredjebedst i applikationsudvikling

På kun et halv årti har smartphones og tablets – og vigtigst af alt applikationer, ændret hvordan hele softwareindustrien fungerer.

Eksempelvis bliver flere applikationer nu udviklet uden for Amerika end i Amerika. Alene de seneste to år er det gået fra, at 55 procent af applikationerne blev udviklet uden for USA i 2011 til at det nu er 64 procent i 2013. Det viser nye tal fra Flurry.

Mange af de amerikanske app-udviklere er først lige begyndt at tænke på, at få deres applikation ud globalt – mens det i andre lande, såsom Danmark, har været nødvendigt at tænke sådan fra starten af, hvis man for alvor vil have en succes.

Det ses også på listen over hvordan de forskellige lande klarer sig i applikations-udviklingen. Faktisk indtager Danmark en flot tredjeplads, efter Finland og USA. Finland er for alvor i front, hvilket formentlig blandt andet skyldes Angry Birds succeserne.

Til at sætte Danmark på kortet kan vi især takke Endomondo, Kiloo og Krea.