Dansk vin app kommer endelig til Windows Phone

Windows Phone brugere har det sidste års tid måtte kig langt efter gode vin apps, men nu er den populære app Vivino her

Dansk vin app kommer endelig til Windows Phone

Vivino er en yderst populær app blandt vinelskere med Android og iPhone, så meget, at Vivino selv #1 vin app ved de to styresystemer. Men for personer med Windows Phone 8, har man måtte lede forgæves i Microsofts store. På Windows Phone 7 havde Vivino en app, men den var yderst skrabet og blev ikke videreudviklet eller fejlrettet, så det endte med at Vivino fjernede app’en fra app butikken.

Nu er der dog gode nyheder for Windows Phone 8 brugere, for Vivino har besluttet, at lave en ny app og det med så stor succes for beta-testere, at vi andre nu også kan scanne vine.

Læs også: Tre applikationer der gør dig til vinkender

Vivino har lavet app’en i samarbejde med Microsoft, så app’en er lavet i samme design som vi kender fra andre Windows Phone apps og det vigtigste af alt, Vivino har nu alle de funktioner som iOS og Android også har. Vivino lover denne gang at dedikere lige så mange ressourcer til Windows Phone som til Android og iOS.

Du kan hente app’en her eller kigge i Microsoft store på din WP8 enhed.

Vivino har 4.5 millioner brugere på Android og iPhone, men kan nu vokse endnu mere med de vin-hungerende Windows Phones brugere.

Har du hentet app, hvad synes du om Vivino?

Kilde: Vivino