Den populære Samsung-app Good Lock vender tilbage

Samsungs app kaldet Good Lock, som lader brugere foretage radikale ændringer i brugerfladen på Samsung-smartphones, er på vej tilbage.

Den populære Samsung-app Good Lock vender tilbage

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Tilbage i april 2016 udgav Samsung en ny app med navnet Good Lock, som ændrer Android-brugerfladen på Samsungs mobiler ret markant. Appen blev hurtigt et hit blandt Samsung-ejere, som ønskede at prøve nye designtiltag.

Udviklingen af appen stoppede dog allerede i december 2016, og siden da har der ikke været tegn på, at Samsung vil genoptage udviklingen af den. Den kinesiske Samsung-tipster på Twitter, Ice Universe, har dog i et tweet delt en række billeder, som afslører, at Samsungs Good Lock-app er på vej tilbage.

Læs også: Ny Samsung-app giver Android-designet en vild forvandling

Faktisk er appen allerede vendt tilbage. Ifølge tipsteren har sydkoreanerne allerede fået adgang til appen via Samsung Galaxy Apps-butikken, og derfor har han også fået fingrene i et lille sæt billeder, der viser den nye app.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

På billederne ses det, at appen giver Samsung-telefoner en helt anden brugerflade, når man har skærmen åben, som giver et overblik over alle åbne apps. Her ses små, firkantede kort med ens åbne apps, som man kan swipe til siden. Man kan formentlig skubbe dem op for at lukke dem.

I appen ses også muligheden for at ændre farven på forskellige ikoner, og der ses forskellige tilpasninger med navnene LockStar, QuickStar, Task Changer, Routines, EdgeLightning+, EdgeTouch og One Hand Operation+. Der ser altså ud til at være masser af tilpasningsmuligheder, og hvis det fortsætter, som det gjorde i 2016, vil appen få masser af jævnlige opdateringer med nye funktioner og muligheder for at tilpasse brugerfladen på mobilen.

Der er endnu ikke nogen mulighed for at downloade appen herhjemme, men appen må forventes at blive offentliggjort på Androids Polices hjemmeside APK Mirror her inden længe. Her vil utålmodige sjæle få mulighed for at downloade den uden om Samsung Galaxy Apps-butikken.

Seneste nyt om Apps & sociale medier