Facebook får snart et mørkt tema

Er du Facebook-bruger og samtidig fan af mørke farver, så er der gode nyheder til dig. Facebook er nemlig snart klar med mørkt tema til hjemmesiden.

Facebook får snart et mørkt tema

Apps, styresystemer og nu også hjemmesider tager ivrigt det moderne mørke design til dig. Facebook har i et år arbejdet på en ny lettere, flottere og mørkere udgave af den sociale platform, og nu er den snart klar.

Den nye hjemmeside til Facebook kommer med forbedret design, ændring til navigationen rundt på siden, den bliver lettere og dermed hurtigere og kommer derudover med at valg til brugerne: Lys eller mørk.

Facebook har nemlig designet et helt nyt mørkt tema til Facebook, for dem der er med på moden og dem der prøver at passe lidt på øjnene. Det er muligt at Facebooks mørke tema automatisk vil blive aktiveret, når der er valgt et mørkt tema i den enkelte computer.

I løbet af de sidste måneder har Facebook rullet det nye design ud til en meget lille procentdel af brugerne, og givet dem mulighed for at teste grænsefladen og komme med feedback, inden Facebook rullede det ud til alle.

Ifølge CNET har Facebook planer om, at rulle det nye design ud i løbet af de næste par måneder.

Læs også: Nu kan du fortryde Facebook Messenger beskeder

Man kan stadig beholde de gamle design

Har man som bruger ikke lyst til at skifte til det nye design, så er det muligt at bibeholde det gamle. Også selvom du skifter til det nye Facebook, så kan du altid vælge at skifte tilbage.

Facebook har stadig ikke rullet mørkt tema helt ud til iOS- og Android-appen, på trods af at både Facebook Messenger og Instagram nu tilbyder funktionen. 

Læs også: Facebook til iPhone aktiverer dit kamera uden du ved det