Fremtidige Apple Watch ure får trykfølsomme knapper

Vi kender dem fra nyere iPhones og Macbooks: Nu får Apple Watch også digitale trykfølsomme knapper.

Fremtidige Apple Watch ure får trykfølsomme knapper

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Apple introducerede sammen med iPhone 7 deres Taptic Engine: en lille vibrator der skulle efterligne følelsen af at trykke på Hjem-knappen. Dengang skulle man lige vende sig til det,  og ikke alle var helt overbeviste. Dog giver denne form for digitale trykfølsomme knapper fordele, hvorfor vi nu ser flere producenter kaste sig over det. Senest har HTC prøvet det af i deres nye flagskib U12+.

Trykfølsomme knapper bruger nemlig mindre plads inde i kabinettet på de små elektroniske enheder, så der kan være mere plads til andre komponenter. Det skulle fx være et større batteri, hvilket ville give rigtig god mening i et Apple Watch. 

Læs også: Apple Watch med indbygget mobildata – De første indtryk

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Derudover vil det også forbedre vandtætheden i urene, og man vil kunne udvide funktionen af knapperne. Ifølge Fast Company så arbejder Apple nemlig på at indbygge sensorer i knapper, som skal indsamle sundhedsrelateret informationen, såsom puls og andre målinger. 

Apple vil efter sigende implementerer de nye knapper allerede i år, men de vil ikke nå at komme med i næste generation af Apple Watch.

De trykfølsomme knapper er, ifølge Fast Company, en overgang til et Apple Watch helt uden knapper på, som i stedet vil blive styret via swipe-baserede handlinger, som vi ser det på iPhone X.

Det kommende Apple Watch bringer, efter rygterne, også lidt nyheder med sig. Her kan vi blandt andet se frem til en 15 procent større skærm.

Læs også: Apple lancerer iOS 12: Her er alle nyhederne

Seneste nyt om Apps & sociale medier