Google Maps: Forhåndsvisning af rute i 3D på vej

Google er snart klar med en ny funktion i Maps, der giver mulighed for at se en AI-genereret forhåndvising af ruten i 3D.

Google Maps: Forhåndsvisning af rute i 3D på vej

Nu bliver det snart endnu lettere at forstå og se en kommende rute i Google Maps, inden man tager ud på den i bil, på cykel eller på gåben. Den nye funktioner hedder “Immersive View til ruter”.

Se også: Test af nyeste smartphones

Se din Google Maps rute i 3D

Er du typen der gerne vil se en kommende rute visualiseret, er der godt nyt til dig. Google er nemlig klar med endnu en stor opdatering til Google Maps, der bygger videre på sidste års store overhaling af den populære kort- og navigationstjeneste.

Den nye funktion “Immersive View til ruter” giver mulighed for, at visualisere hele ruten, før man tager afsted – enten med bil, cykel eller gående.

Immersive View bruger computersyn og kunstig intelligens til at sammensmelte milliarder af Street View- og luftbilleder sammen til en digital model af ruten.

Med denne teknologi kan man se alle de oplysninger, man kunne have brug for om ruten. Med “Immersive View til ruter” får man en multidimensionel oplevelse, der giver mulighed for at se cykelstier, fortove, kryds og parkering langs din rejse.

Læs også: Google Maps viser nu kun ladestationer, når du har elbil

Se trafik og travlhed på ruten, inden du tager afsted

Man vil også kunne se den aktuelle og fremtidens trafik på ruten. Med tidsskyderen kan du se oplysninger om luftkvalitet, og hvordan ruten ser ud, når vejret ændrer sig i løbet af dagen, så man kan være bedre forberedt.

Se det i brug her:

Hvornår kommer ruter med Immersive View?

Ifølge Google rulles den nye funktion med ruter i 3D ud i de kommende måneder. Danmark er dog ikke med i første omgang, så vi må nok (igen) være lidt tålmodige.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner