Google Maps kan nu fås som widgets på iPhone

Nu kan du føje to widgets fra Google Maps til din iPhone-hjemmeskærm. Med de to nye Google Maps-widgets har du endnu nemmere mulighed for at blive opdateret inden afrejse og finde steder i nærheden.

Google Maps kan nu fås som widgets på iPhone

En af de største ændringer i iOS 14 var muligheden for endelig at kunne lægge widgets på hjemmeskærmen. Det har ændret på, hvordan folk bruger iOS, og har også ført til, at der er blevet lavet en masse apps med widgets, så iOS-brugerne får en fleksibilitet i stil med den, som Android-brugere har haft i årevis. Man kan dermed tilpasse sin hjemmeskærm lige som man vil.

Hvis du ofte bruger Google Maps på en iPhone, kan du nu få netop Google Maps som en widget til din hjemmeskærm. Som det fremgår på screenshottene nedenfor, får man med widgetten flere valgmuligheder, når det kommer til at bruge appen.

De to nye widgets kan ikke som sådan noget, men fungerer blot som direkte genveje til de respektive funktioner i Google Maps. For eksempel kommer du direkte til søgefeltet i Google Maps, hvis du klikker på søgefeltet i den ene widget. Klikker du på genvejene Arbejde eller Hjem, åbnes Google Maps med ruten til disse.

Den anden widget følger din placering og giver dig mulighed for at holde styr på trafiksituationen i forvejen eller tjekke for eksempel en butiks åbningstider inden afrejse.

Hvis man vil bruge Google Maps-widgetten, skal man have den nyeste version 5.74 af Google Maps installeret, og man skal selvfølgelig have iOS 14 eller nyere.

Læs også: Nu kan du tage med Google Maps på vandretur i Danmark