Google Maps i Android Auto får knap til “tilføj stop”

En længe ventet funktion til Google Maps i Android Auto ruller ud nu. Nu vises der permanent en "tilføj stop" genvej.

Google Maps i Android Auto får knap til “tilføj stop”

Google Maps får et par nye funktioner til Android Auto, heriblandt en ny og meget nemmere måde at tilføje et stop på din rute.

Se også: Google udruller nye, spændende funktioner til Maps

Ny funktioner til Google Maps i Android Auto

Android Auto-versionen af Google Maps mangler af og til funktioner, hvis man sammenligner med selve appen og med iPhone-versionen af appen. Det sidste kan man nemt undre sig over, da det er Google der står bag Android.

En af de mest ventede funktioner “hændelsesrapportering” har været at finde i Google Maps i årevis nu, men det er først nu, at det endelig kommer. Og der er nogle andre, mindre ting, som ikke har været tilgængelige før nu.

En af dem, der stille og roligt er rullet ud i de seneste opdateringer, er en lettere måde at tilføje et stop på ruten i Google Maps på Android Auto.

Når du vælger et nyt sted at navigere til, vil Google Maps nu vise en fremtrædende “Tilføj stop”-knap under startknappen, som vist på billedet nedenfor.

Muligheden for at tilføje et stop på Android Auto har været tilgængelig i et stykke tid via stemmekommando, men det er ikke nemt at gøre det via touchskærmen. Denne nye knap, som vises under timeren, før navigationen rent faktisk starter, giver en meget hurtig og nem genvej.

Se også: Hvilke elbiler kommer i 2024, 2025 og 2026?

Brugerne foretrækker Android Auto og Apple Carplay

En ny undersøgelse slår fast, at bilister foretrækker biler med Android Auto og Apple CarPlay.

Flere og flere bilproducenter bygger egne softwareplatforme, som forsøger at give en bedre oplevelse end de to platforme fra Google og Apple. Et godt eksempel på dette er Tesla, der slet ikke tillader brug af CarPlay og Android Auto.

Dertil tilbydes der et abonnement, hvor ejerne kan få flere funktioner og internetopkobling i bilerne – og det bliver hurtigt en dyr fornøjelse.

Vi anbefaler derfor, at du vælger en bil med Apple CarPlay eller Android Auto.

Se også: Elbiler med Android Auto og Apple CarPlay