Google Meet får bedre lydkontrol

Nye funktioner giver bedre lydmuligheder til Google Meet, der viser hvor meget støj, der filtreres væk, men ikke alle får glæde af dem.

Google Meet får bedre lydkontrol

Google har lanceret en lettere opgraderet brugerflade til Google Meet, der både skal give bedre lyd og bruge flere oplysninger om lyden. Det handler om at “udbygge” de blå knapper, der angiver lyd, med flere funktioner.

Flere lydindstillinger til Google Meet

Fremover: Hvis du ikke kan se en stemmeindikator, viser det, at der slet ikke kommer nogen lyd fra dig, mens en ring omkring stemmeindikatoren viser, hvor meget lyd der bliver filtreret fra. Den viser også en meddelelse, når høje og pludselige lyde filtreres fra.

Denne opgradering af grænsefladen er allerede blevet frigivet og vil blive udrullet til brugerne i de kommende uger.

Se også: Bedste telefoner til virksomheder

Ikke alle kan bruge de nye funktioner

Det er dog ikke alle brugere, der vil få adgang til de nye funktioner, i hvert fald ikke i første omgang. Brugere med Google Workspace Business Standard, Business Plus, Enterprise Essentials, Enterprise Standard, Enterprise Plus, Enterprise Plus, Education Plus og Workspace Individual-tjenester vil få adgang til opdateringen.

Så bliver det spændende at se, om almindelige brugere også får teknikken på et tidspunkt.

Google Meet er en af de mere simple tjenester og apps til videokald, men den er effektiv og integreret i Googles univers og dermed let at benytte. Tjenesten havde ikke så mange funktioner fra starten, men Google har løbende bygget på og i dag har den de fleste af de funktioner, som både private og erhvervsbrugere har behov for.

Se også: Test af telefoner