Her er alle Apples hardwarenyheder i efteråret

Den velkendte analytiker Ming-Chi Kuo har løftet sløret for alle de produkter, som Apple lancerer hen over efteråret - og der er meget at se frem til.

Her er alle Apples hardwarenyheder i efteråret

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Apple har efterhånden produkter inden for en hel del kategorier, og selv om man kan gætte sig til mange af de kommende produkter (f.eks. nye iPhones og iPads), er der aldrig garanti for, hvad Apple præsenterer af nye produkter.

Læs også: Apple lancerer iOS 12: Her er alle nyhederne

Heldigvis kan den vellidte Apple-analytiker Ming-Chi Kuo gøre os meget klogere på, hvad vi kan forvente fra Apple i de kommende måneder.

9to5Mac er nemlig kommet i besiddelse af et notat, som analytikeren har sendt ud. I dette afslører han alle de kommende produkter, som han mener at Apple er på vej med – og Apple holder sig bestemt ikke tilbage i år med nye produkter.

iPhone X 2018
Foto: Forbes.com

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Tre nye iPhones med iPhone X-design

Den måske mest åbenlyse lancering bliver de tre kommende iPhones, som vi har på Mobilsiden allerede har skrevet en hel del om.

Læs også: Her er de mulige danske priser på dette års tre iPhones

Ming-Chi Kuo holder fast i, at alle tre modeller får samme design som den nuværende iPhone X. To af modellerne får OLED-skærm på henholdsvis 5,8” (samme som iPhone X) og 6,5” (som forventes at blive en Plus-model). Den tredje iPhones er med en LCD-skærm og en ramme af aluminium frem for rustfrit stål. Den får en skærm på 6,1”. Du kan læse mere om de kommende iPhones her.

iPad Pro 2018
Foto: 9to5mac.com

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Opgraderede iPad Pro-modeller

Næste produktkategori, som vi også tidligere har omtalt på Mobilsiden, er nye iPad Pro-tablets. Der bliver ifølge analytikeren to størrelser: 12,9” og en ny 11”. Tidligere udgaver af den lille iPad Pro har nemlig ”kun” haft en skærm på 10,5”. Den større skærm skyldes, at Apple blandt andet fjerner Home-knappen ligesom på iPhone X, og skærmen menes også at gå længere ud til kanterne end tidligere. Det vil formentlig også betyde, at de fysiske dimensioner bliver en anelse mindre.

Læs også: Ny iPad får Face ID og Animojis ligesom iPhone X

En af de store nyheder i de nye iPad Pro-tablets er, at de bliver udstyret med Face ID, så man kan bruge Animojis og ansigtsgenkendelse til oplåsning af enhederne.

Mac

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Mindst fem nye Mac-computere

Apple vil i år også lancere et væld af nye Macs – formentlig ved en Special Event i oktober. Ifølge analytikeren kommer der en ny MacBook, MacBook Pro, iMac og utroligt nok også en ny Mac mini. Alle enheder bliver opgraderet med seneste generations processor, og den næste iMac får ”betydelige opgraderinger af skærmen”. Vi skal helt tilbage til 2014 for at finde året, hvor den nuværende Mac mini blev lanceret, så der kommer altså igen i en billig mulighed for at få en Mac-computer – bare med mere tidssvarende specifikationer.

Læs også: Nye MacBooks og ny iPad Pro bliver ikke klar til WWDC

Apple løfter også sløret for en femte computer – muligvis en helt nye serie. Der er tale om en prisvenlig bærbar computer, som også må formodes at køre macOS. Ming-Chi Kuo oplyser som det eneste om den, at han ikke forventer, at det bliver en MacBook Air.

Apple Watch Series 4
Et bud på hvordan en større skærm i Apple Watch Series 4 kan se ud. Foto: Twitter.com (@VenyaGeskin1)

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Apple Watch Series 4 med større skærme

Fans af Apple Watch kan også se frem til at få opgraderet deres ure med hvad der må formodes at være Apple Watch Series 4. Analytikeren har tidligere meldt ud, at urene får større skærme.

Læs også: Analytiker: Apple Watch får nyt design og større skærm

Nu melder han de præcise skærmstørrelser ud: 1,57” og 1,78”. Det vil formentlig betyde, at urene får nye dimensioner og sælges som 40 mm og 45 mm udgaver. Til sammenligning har de nuværende modeller på 38 mm og 42 mm skærmstørrelser på henholdsvis 1,5” og 1,65”. Det kan dog heller ikke udelukkes, at Apple lykkes med at presse de større skærme ind i de eksisterende urkassser uden at ændre på dimensionerne.

En af de øvrige nyheder i Apple Watch Series 4 bliver, at de får en forbedret pulsmåler.

AirPods

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Nye AirPods

Kuo nævner også nye AirPods som nogle af årets nyheder fra Apple. Han nævner ikke selv nogen detaljer om dem, men tidligere er det kommet frem, at de nye AirPods vil komme med en ny chip, som skulle muliggøre trådløs afspilning over længere afstande. Den anden nyhed er muligheden for at aktivere Siri uden at røre en finger. Det drejer sig formentlig om, at du kan aktivere Siri blot ved at sige ”Hej Siri”.

Læs også: Rygte: Apple AirPods 2 får bedre batteritid og vandafvisende design

Disse AirPods er dog blot en forsmag på, hvad der venter senere i 2019, hvor Apple vil lancere et sæt premium-AirPods. Dem kan du læse mere om her.

AirPower
Foto: Apple

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Trådløs AirPower-oplader

Den sidste nyhed, der kommer fra Apple i år, er den trådløse oplader AirPower, som kan lade op til tre enheder op på én gang.

Læs også: Rygte: Apples trådløse oplader, AirPower, er klar til september

Apple annoncerede den allerede i efteråret sammen med iPhone 8, 8 Plus og X, men den har været forsinket og ventes altså at blive præsenteret dette efterår sammen med de tre næste iPhones.

Seneste nyt om Apps & sociale medier