Instagram understøtter nu flere konti i iOS og Android

Nu kan du med få klik tilføje flere konti på Instagram til både iOS og Android, eksempelvis hvis du både bruger Instagram privat og på arbejdspladsen.

Instagram understøtter nu flere konti i iOS og Android

En opdatering ruller netop nu ud til Instagram-appen til både iPhones og iPads med iOS samt Android-smartphones og -tablets. Opdateringen bringer en længe ventet funktion med sig: Understøttelse for flere konti i én og samme app.

I et blogindlæg beskriver Instagram-teamet, hvordan du nu ved få klik i indstillingerne kan føje flere konti til, så du overalt i appen kan holde fingeren nede på dit profilbillede i højre bund for at skifte let og elegant mellem dem.

Læs også: Instagram lancerer 30-sekunders reklamer i nyhedsfeedet

Denne mulighed vil gøre livet en helt del nemmere for brugere af Instagram, der både benytter det sociale medie privat og i forbindelse med arbejdet, hvor der skal deles billeder på hver sin konti. Hele 5 af slagsen kan du tilføje i Instagram, hvilket burde være mere end rigeligt for selv storforbrugerne af tjenesten.

Instagram
Foto: Mobilsiden.dk

Hvis du kunne tænke dig at have mere end én Instagram-konto knyttet til appen, skal du blot gøre følgende:

  1. Klik på dit profilbillede i højre bund
  2. Klik på ”Indstillinger”-knappen øverst til højre
  3. Rul ned til ”Tilføj konto”-knappen i bunden af indstillingerne
  4. Log ind med Facebook, angiv dine loginoplysninger eller registrer dig

Læs også: Her er de 10 mest populære apps i 2015

Mere skal der ikke til. Hvis du vil læse mere om, hvordan flere konti i Instagram fungerer, er der oprettet en hjælp-side til formålet.