Kunder strømmer til Apple på grund af Samsung Note 7

Med den fejlslagne lancering af Galaxy Note 7 vælger millionvis af kunder Apple fremfor Samsung

Kunder strømmer til Apple på grund af Samsung Note 7

Samsungs monumentale tilbagekaldelse af Galaxy Note 7 kan ikke alene mærkes på bundlinjen, den mærkes også på antallet af købere, der nu vrager selskabet til fordel for Apple.

Analyseinstituttet KGI estimerer nemlig, at et sted mellem 5 og 7 millioner Samsung-kunder nu vælger en iPhone fremfor den Samsung topmobil for efteråret. Det skriver Gsmarena.com.

Læs også:  Samsung Galaxy Note 7 er død

I alt 12 millioner Note 7 blev bestilt på verdensplan, og KGI vurderer her, at mindst halvdelen af disse potentielle mobilkøbere er hoppet over til Apples iPhone i stedet.

I Android-verdenen er flere af alternativerne til Apples og Samsungs tablets slet ikke tilgængelige endnu. LG’s nyligt lancerede V20 og Googles endnu nyere Pixel XL er eksempelvis slet ikke at få i den danske handel.

Dermed synes en kæmpemæssig appelsin at være faldet i Apples turban, da Samsungs kvaler faldt oveni Apples lancering af den konkurrerende iPhone 7 Plus.

Samsung står samtidigt med et problem med sin Note-brand, da det mange steder nu er associeret med brandfarlige smartphones.

Se også:  Sådan køber du Google Pixel og Pixel XL allerede nu [TIP]