Medie: Apple afslører nye produkter næste måned

Står det til den it-mediet DigiTimes, løfter Apple sløret for nye produkter i marts måned. Der er usikkert, hvilke produkter vi i så fald får at se.

Medie: Apple afslører nye produkter næste måned

Du kan forvente nye produkter fra Apple allerede i næste måned. Sådan lyder det fra hjemmesiden it-mediet DigiTimes, som har været i snak med en kilde med indsigt i Apples underleverandører.

Læs også: Analytiker: Sådan bliver Apples tre iPhones i 2018

Ifølge kilden har flere underleverandører modtaget hasteordrer fra Apple, og mediet mener også at vide, at vi får de første produkter at se fra Apple allerede i marts måned. Det forlyder fra underleverandøren, at Apples underleverandører har fået til opgave at levere komponenter til næste generations iPad, MacBook og Apple Watch.

Ny iPhone, iPad eller MacBook kan få tidlig debut

Det fremgår dog ikke specifikt, hvilke produkter der står til at blive præsenteret allerede næste måned. Fra DigiTimes lyder det:

”Disse producenter (Career Technology, E&R Engineering, ShunSin Technology og Superior Plating Technology (SPT), red.) har banebrydende teknologier eller er blevet en del af logistikkæden til Apples forbrugerprodukter. Blandt andet SPT, som har en teknologi til bearbejdning af blankt nikkel, er klar til at modtage store ordrer fra Apple og vil inkorporere teknologien til at fremstille adaptere til den næste generation af iPhone-, iPad- og MacBook-enheder, som står til at få debut fra marts måned i 2018″.

Læs også: Apple-analytiker: Ingen ny iPhone SE på vej i år

Det er bestemt ikke utænkeligt, at Apple præsenterer et eller flere af de nye produkter i marts måned, og ligeså er det heller ikke usædvanligt, at it-giganten afholder en ’Apple Special Event’ næste måned. Det skete i 2016, da Apple blandt andet præsenterede en 9,7” iPad Pro og en iPhone SE. Ved en event i marts 2015 afslørede Apple priserne og lanceringsdatoen på Apple Watch samt et fjerde omdesign af MacBook-computerne. Tilbage i marts 2012 blev 3. generations Apple TV og 3. generations iPad afsløret.

Også sidste år præsenterede Apple nye produkter i marts måned, men det foregik blot ved udsendelse af en pressemeddelelse. Her blev iPhone iPhone 7 og iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition og 5. generations 9,7” iPad lanceret.

Læs også: Analytiker: iPhone X salg er kraftigt aftagende

Der har i de foregående måneder også været forlydender om, at Apple arbejder på en ny iPad Pro med samme design som iPhone X. Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo mener også at vide, at Apple lancerer en billigere og mere skrabet udgave af iPhone X med en 6,1” stor LCD-skærm uden Face ID – som ikke er en ny iPhone SE. Det er dog uklart, om den allerede er klar til at blive præsenteret næste måned, eller om det sker på et senere tidspunkt. Det er heller ikke utænkeligt, at den først bliver præsenteret samtidig med de to øvrige iPhones, som Apple også lancerer i år. Det ventes først at ske i september måned til sædvanlig tid.

Hjemmesiden DigiTimes har ikke i samme grad tradition for at ramme plet med sine afsløringer som analytikeren Ming-Chi Kuo, men det er som bekendt meget muligt, at Apple afslører noget nyt næste måned – vi ved bare endnu ikke præcist hvad.

Mere nyt om iPad

Siden vi bragte denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden har bragt sagen videre. 22/12/2017 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med artiklen De bedste apps til Chromecast i 2017 [TIP] – Historien bringes videre her. Tjek også seneste nyt om emnet her..